Haberler

Boluspor-Teleset Mobilya Akhisarspor Maçının Ardından - Sait Karafırtınalar/irfan Saraloğlu

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu ilk maçında Süper Lig ekibi Teleset Mobilya Akhisarspor'u 2-1 yenen TFF 1. Lig takımlarından Boluspor'un teknik direktörü Sait Karafırtınalar, "Bu kadar baskının altında, bu performansta, bu yüksek tempoda Akhisar gibi bir takımla oynamak gerçekten kolay değildi.

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu ilk maçında Süper Lig ekibi Teleset Mobilya Akhisarspor'u 2-1 yenen TFF 1. Lig takımlarından Boluspor'un teknik direktörü Sait Karafırtınalar, "Bu kadar baskının altında, bu performansta, bu yüksek tempoda Akhisar gibi bir takımla oynamak gerçekten kolay değildi. Oyuncularımı tebrik ediyorum." dedi.

Karafırtınalar, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, maçın ilk dakikasından son dakikasına kadar kazanmak için oynadıklarını ifade etti.

Karşılaşma boyunca çok sayıda gol pozisyonuna girdiklerini anlatan Karafırtınalar, "Atamadık. Neticede bireysel bir hatadan dolayı yediğimiz golle 1-0 geriye de düştük. Bu takımla gurur duyuyorum. Hoşuma da gidiyor bu takımla çalışmak. Asla geri düşmeyi kabul etmiyorlar. Sonuçta da kazandık." dedi.

Karafırtınalar, Boluspor'un, yenilgiyi ve geriye düşmeyi asla kabul etmeyen bir takım olduğunu belirterek, "Bunu da oynadığımız bu maçlarda gösterdiğimizi düşünüyorum. Konsantre olmak, sezonun ilk yarısının son maçında kolay bir şey değildi. Hakikaten çok zordu. Bu kadar baskının altında, bu performansta, bu yüksek tempoda Akhisar gibi bir takımla oynamak gerçekten kolay değildi. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Böyle bir takımla çalıştığım için gurur duyuyorum." şeklinde konuştu.

-Teleset Mobilya Akhisarspor cephesi

Teleset Mobilya Akhisarspor'in antrenörü İrfan Saraloğlu ise Boluspor deplasmanına eksik bir kadroyla geldiklerini söyledi.

Cezalı ve sakat oyuncuların sayısının fazla olduğunu, maça ancak 15 oyuncuyla gelebildiklerini anlatan Saraloğlu, "Maçı kazanacak oyunu 80-84 dakika götürdük ama kendi kalemize attığımız bir golle beraberlik oldu. Ondan sonra defansif hatalarla bir gol daha yedik." diye konuştu.

Saraloğlu, zaten fazla sayıda olan sakat oyuncularına yenilerinin de katıldığına vurgu yaparak, "Bu maçta 3 oyuncu değişikliğimizde saha içinde olan sakatlıktan dolayı oldu. Bizi üzen şey oyuncularımızın sakatlanması, maçın skoru ise telafi edilecek bir skor. İçeride oynayacağımız rövanş maçında kazanabilecek güçte, kazanabilecek fiziksel ve mental durumda olan oyuncularla çıkacağız. O maçı kazanacağımızdan eminiz. Bu konuda bir kuşkumuz yok." ifadesini kullandı.

Boluspor'u tebrik eden Saraloğlu, rakiplerinin çok iyi mücadele ettiğini belirtti.

Kaynak: AA / Spor

Sait Karafırtınalar İrfan Saraloğlu Murat Erat Boluspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title