Haberler

Böyle benzerlik görülmedi! Buse Naz'ların yalnızca isimleri değil, memleketleri ve doğum günleri bile aynı

Güncelleme:

Bugün 2020 Tokyo Olimpiyatları'nda boksta altın madalya kazanan Busenaz Sürmeneli ve Buse Naz Çakıroğlu, Türkiye'nin gururu oldu. İsim benzerliği çok konuşulan iki sporcunun adeta hayatları da aynı. İki Buse de 26 Mayıs doğumlu ve ikisi de Trabzonlu.

Buse Naz Çakıroğlu, finalde Bulgar rakibi Stoyka Zhelyazkova Krasteva ile karşılaştı. Rakibine mağlup olan milli boksör, gümüş madalya kazandı. Buse Naz böylece, kadınlar boksta Türkiye'nin ilk madalyasını elde etti.

İLKLER YAŞANDI

Çakıroğlu gibi Busenaz Sürmeneli de bir ilki başardı. 69 kiloda Busenaz Sürmeneli ise finalde Çinli rakibi Hong Gu'yu mağlup etti ve olimpiyat şampiyonu oldu. Busenaz'ın bu zaferi, boksta Türkiye'nin elde ettiği ilk altın madalyaydı.

Boksta madalya alan Buse Naz'ların yalnızca isimleri değil, doğum günleri ve memleketleri bile aynı

ŞAŞIRTAN BENZERLİK

Sporarena'nın aktardığı haberde; Buse'lerin isimlerinin aynı olması gibi memleketlerinin ve doğum tarihlerinin de benzediği ortaya çıktı.

Boksta madalya alan Buse Naz'ların yalnızca isimleri değil, doğum günleri ve memleketleri bile aynı

AYNI BRANŞ

Busenaz Sürmeneli 26 Mayıs 1998 doğumlu. Buse Naz Çakıroğulu ise 26 Mayıs 1996 doğumlu. İki sporcunun memleketi Trabzon, ikisi de aynı branşta mücadele ediyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Busenaz Sürmeneli Busenaz Çakıroğlu Haberler

Bakmadan Geçme

Ateş Kuşları 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Kara Ağaç Destanı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 3 Mayıs Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 3 Mayıs Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Güneşten korunmak neden önemli? Güneş kremi kullanmazsak ne olur? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! En sevilmeyen burç hangi burç? En kötü burçlar hangileri? Kızılcık Şerbeti 61. bölüm canlı izle! Show TV Kızılcık Şerbeti yeni bölüm neler oldu? Yalı Çapkını CANLI İZLE! 3 Mayıs Yalı Çapkını 68. bölüm CANLI YAYIN! Yalı Çapkını FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! En etkili manipülasyon taktiği: Mağduru oynamak ne demek? MİRKETLER NEDEN ÖLÜR? Mirketler sevdiğini başkasıyla görünce ölür mü?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title