Haberler

Bitexen Antalyaspor, Fenerbahçe maçı için hazırlıklarını sürdürüyor

Güncelleme:

Trendyol Süper Lig'in 24. haftasında Fenerbahçe'yi konuk edecek olan Bitexen Antalyaspor, antrenmanlarını sürdürüyor. Teknik direktör Sergen Yalçın yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, taktik ağırlıklı çalışmalar yapıldı. Antrenmanı AK Parti Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü ve AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin de izledi.

Trendyol Süper Lig'in 24. haftasında 3 Şubat Cumartesi günü Fenerbahçe'yi konuk edecek Bitexen Antalyaspor, hazırlıklarına devam etti.

Kulübün Döşemealtı ilçesindeki Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde teknik direktör Sergen Yalçın yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, ısınma hareketleri ve koşuyla başladı.

Dar alanda pas çalışmasıyla devam eden idman, taktik ağırlıklı çift kale maçla tamamlandı.

Bu arada, AK Parti'nin Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü ile AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin de antrenmanı izledi.

Teknik direktör Sergen Yalçın ve futbolculara başarı dileyen Tütüncü ve Çetin'e, kulüp başkanı Sinan Boztepe forma hediye etti.

Kaynak: AA / Spor

Trendyol Süper Lig Sergen Yalçın Hakan Tütüncü Antalyaspor Fenerbahçe Ali Çetin Ali Çetin Trendyol Antalya Antrenman Süper Lig Futbol Politika Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title