Haberler

Beşiktaş'ta Robben'in Transferini Babel Bitirecek

Güncelleme:

Pepe'den sonra bir dünya yıldızını daha isteyen Beşiktaş, Robben için Babel'i görevlendirdi. Önce Babel vatandaşını ikna edecek ve ardından da Beşiktaş onunla masaya oturup, mutlu sona ulaşacak.

Bu sezon başında Real Madrid tarihinin en önemli savunma oyuncularından biri olan Pepe'yi kadrosuna katarak, dünya futbolunun dikkatini çekmeyi başaran Beşiktaş, gelecek sezonki bombasını şimdiden belirledi. Siyah-Beyazlılar'ın, daha önce de gündemine gelen Arjen Robben için bir kez daha harekete geçtiği öğrenildi. Bu kez işi sıkı tutan ve Hollandalı yıldıza yeni sezonda forma giydirmek isteyen Kara Kartal, transfer sürecinde Ryan Babel'i başaktör olarak kullanacak. Babel'in, daha önce milli takımda da beraber forma giydiği vatandaşını ikna etmek adına çalışmalara başladığı ve bu konuda önemli bir yol kat ettiği öğrenildi.

BAYERN MUNIH İLE KONTRATI SEZON SONUNDA BİTECEK

34 yaşına gelen ve Bayern Münih'le kontratı sezon sonunda bitecek olan Robben'le kulübü yeni sözleşme imzalamayı düşünmüyor. Uzak Doğu ekiplerinden de teklif alan ancak en az iki sezon daha Avrupa'da üst seviyede kariyerini sürdürmeyi hedefleyen tecrübeli futbolcunun, Şampiyonlar Ligi'nde son döneme damgasını vuran takımlardan biri olan Beşiktaş'a sıcak baktığı gelen haberler arasında yer alıyor. Yönetim bir yandan da Hollandalı hücum oyuncusuna kaynak yaratmak adına arayışlarını sürdürüyor.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Arjen Robben Real Madrid Ryan Babel Spor Haberler

500

Yorumlar (12)

futbol adami:

biktik bu yaşli futbolculardan, federasyon kanun koysun 30 yas uzeri turkiyeye gelemez diye

3
1
yanıtYanıtla
birisi:

fiko başkanları milyon dolarları gömecek sonrada cıkıp diyecekki bedavaya aldım bunuda kafaları güzel olan tinerciler yiyecek fiko başkan büyük başkan işi biliyor bak bedavaya aldı robeni

1
3
yanıtYanıtla
Dogrusu:

Parasinida Babbel ödeyecek;-)

2
1
yanıtYanıtla
Duygusal insan:

Türk kulubleri Genc yetenikli futbolcuları bulub transfer etmeliler Türkiyeye yaşlı futbolcular gelmesin

1
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

robben kendini gösterdi , gelse buraya oynamaz van persie gibi çıkar buda

2
0
yanıtYanıtla
FENEVLİ:

PEPEYI ALIRSIN AMA BABAYI ALAMAZSIN

1
1
yanıtYanıtla
matador:

bunu alıp top toplatacaksın adam olsun

0
1
yanıtYanıtla
Asım:

Hadi Babel, görelim seni

1
0
yanıtYanıtla
Ufukk:

Her yildiz futbolcu takima ayak uyduramaz. Benim kendi gorusum Robende bu futbolcularin arasinda. Bir faydasi olmayacagini dusunuyorum. Ve biraz daha 30 yas alti transfer bekliyoruz.

0
1
yanıtYanıtla
Ultra aslan ??:

Babel tutup kulağında getirecek len Robben yürü istanbula gidiyik fikoyla görüşüyük habere bak

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title