Haberler

Beşiktaş: 0 - Schweriner Sc: 3

Voleybolda, Top Teams Cup'da Mücadele Eden Temsilcimiz Beşiktaş, İlk Maçında Alman Ekibi Schweriner Sc'ye 3-0 Mağlup Oldu. Karşılaşmanın İlk Bölümünde İstediği Oyunu Oynayamayan Siyah Beyazlılar, İlk Seti 25-14 Geride Kapattı. İkinci Sette Daha İyi Bir Performans Sergileyen Beşiktaş, Kritik Sayıları Kazanamayınca Bu Seti 25-20, Son Seti de 25-21 Kaybetti.

Voleybolda, Top Teams Cup'da mücadele eden temsilcimiz Beşiktaş, ilk maçında Alman ekibi Schweriner SC'ye 3-0 mağlup oldu. Karşılaşmanın ilk bölümünde istediği oyunu oynayamayan siyah beyazlılar, ilk seti 25-14 geride kapattı. İkinci sette daha iyi bir performans sergileyen Beşiktaş, kritik sayıları kazanamayınca bu seti 25-20, son seti de 25-21 kaybetti.

3 yabancı oyuncu ve takım kaptanı Eda'dan yoksun oynayan Kara Kartallar için tek teselli ise İzolda'nın maçın en skorer ismi olması oldu. Beşiktaş yarın saat 18.00'de Vasas Budapest takımı ile karşı karşıya gelecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title