Haberler

Berkay'dan Arda Turan olayıyla ilgili çarpıcı itiraf: Pişman olacağım şeyler yaşayabilirdim

Güncelleme:

Geçtiğimiz yıl futbolcu Arda Turan ile yaşadığı olay sonrası mahkemelik olan şarkıcı Berkay, "O an öfkelenseydim belki de çok daha pişman olacağım şeyler yaşayabilirdim" dedi.

Şarkıcı Berkay, Okan Bayülgen'in "Nokta" isimli programına konuk oldu. Arda Turan ile kavga eden ve mahkemelik olan Berkay, konuyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Turan'ın Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin'e "Evli olmasam seni kaçırmazdım. Çok güzel kızsın" dediği iddiası üzerine ikili geçen yıl kavga etmiş, olay mahkemeye taşınmıştı.

"PİŞMAN OLACAĞIM ŞEYLER YAŞAYABİLİRDİM"

Yaşanılan olayda soğukkanlı davrandığını söyleyen Berkay, "Bu olay yaşandığında benim arkam dönüktü. Ben biriyle karşı karşıya bir olay yaşamadım. Kavga etmedim. Bunu mahkemede de söyledim. O an öfkelenseydim belki de çok daha pişman olacağım şeyler yaşayabilirdim" dedi.

Arda Turan'a korku kaygı veya panik yaratacak şekilde silahla ateş etmek, ruhsatsız silah bulundurmak kasten yaralama suçlarından 2 yıl 8 ay 15 gün hapis cezası verilirken, 33 yaşındaki futbolcu cinsel taciz suçundan beraat etti.Bu suçlardan mahkeme, hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verdi.

"BAZI KARARLARA İTİRAZIMIZ OLACAK"

Tecrübeli futbolcunun aldığı cezaların bazılarına itiraz edeceklerini belirten Berkay, "Sanırım üç suçtan ceza aldı ortalama üç yıl. Bizim itiraz edeceğimiz şeyler olacak. Cinsel taciz ve adam yaralamaya teşebbüsten ceza almadı. Bunların itiraz yolu açık. Bu karar kesin değil. Mahkeme bu kararı inceleyecek. Yaralama suçundan az ceza aldı. Cinsel taciz sucundan beraat etmesi doğru değil. Bu kadar suçun aynı kişi tarafından işlenmesi ve verilen ceza uygun değil. Benim kamuoyuna güvenim tamdır. Bu dava emsal teşkil edecektir" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Arda Turan kavga Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (18)

s.s:

ARDA BERKAYIN EŞİNİ SÖZLÜ TACİZ ETTİ , YETMEDİ BERKAYIN BURNUNU KIRDI YETMEDİ RUHSATSIZ SİLAHLA HASTANE BASTI , ODA YETMEDİ SİLAHLA ATEŞ ETTİ BU KADAR OLAY YAŞANDI KAÇ ÜNLÜ TEPKİ VERDİ . HASTANE YÖNETİMİ BİLE ARDADAN ŞİKAYETÇİ OLMADI. NEDENSE. . . . . . SAĞLIK ÇALIŞANLARI BİLE TEPKİ VERMEDİ. . . . . . . . . . . . BUNLARIN BİRİNİ SIRADAN VATANDAŞ YAPSA NEREDE OLURDU ACABA

42
7
yanıtYanıtla
TAHTAKURUSU:

Arda böyle dediyse , şöyle sağlam okkalı bir cezayı hakediyor. Evli kadına laf atmakta neyin nesi?

24
4
yanıtYanıtla
Namyelüs:

Evli bir adamın bir başkasının karısına ''''Evli olmasam seni kaçırmazdım, çok güzel kızsın'''' demesi şuç değilmiş. Bir kadını taciz etmek için bunu çok kullanan çıkacaktır.

19
4
yanıtYanıtla
COŞKUN:

Mahkemeye gerek yok sokakta 10 kişiye sorulsun 9 u arda bu işi yapmıştır der

15
8
yanıtYanıtla
şampiyon cimbom:

galatasaray şampiyon olamasın diye yıpratmak için önce imparatora haksızca ceza verdiler. şimdide yalan iftiralarla takımın en değerli oyuncularından olan büyük kaptan ardayı yıpratma operasyonuna başlamışlar. bu kirli oyunlarınız kirli düzeniniz bize sökmez. kudretiniz yetmez. yuhhhh

5
16
yanıtYanıtla
Y:

Kardeş Gsliyim ama bu olayın gs ile alakası yok. Arda’nın özel hayatı ile ilgili ve yaptığı yanlışlarla

yanıt0
yanıt0
tepkisiz olmak:

Evli bir adamın bir başkasının karısına ''''''''Evli olmasam seni kaçırmazdım, çok güzel kızsın'''''''' demesi şuç değilmiş. Bence en agır suç olmalı çünkü aynı teklifi kendi eşinize birisi yapsa öfkeden kendinizi kaybederdiniz

18
1
yanıtYanıtla
con:

Arda mı büyük yoksa sen mi Berkay? Dikkat et .

5
12
yanıtYanıtla
Seda:

Adalet herkesten buyuk dikat et kocum birgun gercek adaleti aramakta kalmayasin

yanıt0
yanıt0
İLY:

GEREKSİZ İNSANLAR YEMİN EDERİM

13
3
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title