Haberler

    Benitez: Trabzonspor'u Ezberledik

    Napoli Teknik Direktörü Rafael Benitez, Trabzonspor maçı öncesinde basın toplantısında konuştu.

    Napoli Teknik Direktörü Rafael Benitez, Trabzonspor karşısında rövanş için iyi bir sonuç almak istediklerini söyledi.

    Trabzonspor'u iyi analiz ettiklerini düşünen İspanyol teknik adam, "Trabzonspor'un çok sayıda maçını izledik. Çok yönlü bir takım ve bize karşı yüksek motivasyonla oynayacaklar. Alacağımız iyi bir sonuç bizim rövanş için özgüvenmizi yükseltecek. Avrupa Ligi'nde en güçlü olmak önemli değil. Çok uzun bir turnuva ve her maç hayati önem taşıyor. " ifadelerini kullandı.

    Ligde son maçta yenilmelerini değerlendiren Benitez, "Palermo mağlubiyeti sonrasında çok sinirliydim ama öncesindeki altı maç üst üste galibiyetimizi de unutmamak lazım. Kupa maçlarında kaleyi Andujar'ı oynatıyorduk. Yine kalede o olacak. Higuain, önümüzdeki Sassuolo maçında oynamayacak. Duvan yerine onun oynama ihtimali yüksek. " dedi.

    Ersun Yanal ile daha önce karşılaştıklarını hatırlatan Benitez, "Valencia'nın başındayken Ersun Yanal yönetimindeki Gençlerbirliği ile karşılaşmıştık. 10 dakikadır çalışıyorum ancak Gençlerbirliği ismini söyleyemiyorum. Bir 10 dakika daha çalışacağım." diye konuştu.

    "İKİ MAÇI DA KAZANIRIZ"

    Türk asıllı İsviçreli futbolcu Gökhan İnler ise "Ailem Türkiye'de yaşıyor ve bu ülke ile bağlantılarım çok iyi. Ama hangi takımı desteklediğimi söylemem doğru olmaz. Trabzonspor ile oynayacağımız her iki maçtan da galibiyetle ayrılacağımıza inanıyorum." ifadelerini kullandı.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Rafael Benitez Trabzonspor Ersun Yanal Napoli Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title