Haberler

Benfica Teknik Direktörü Rui Vitoria: 3-3'lük Sonuç Beni Mutlu Eder

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turundaki rakibi Benfica'nın Teknik Direktörü Rui Vitoria, zorlu maç öncesinde basın toplantısı düzenledi ve gönlünden geçen skorun ise 3-3 olduğunu açıkladı.

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turundaki rakibi Benfica'nın Teknik Direktörü Rui Vitoria, zorlu maç öncesinde basın toplantısı düzenledi. Fenerbahçe'ye karşı baskılı oynayacaklarını belirten Vitoria, maç için gönlünden geçen skorun 3-3 olduğunu ifade etti.

İşte Rui Vitoria'nın Fenerbahçe maçı açıklamaları;

''GOL ATMAYA ÇALIŞACAĞIZ''

İlk maçtaki galibiyetimiz güzeldi ama yarın başka bir maç. Zorlu bir rakip. Gol atmaya çalışacağız. O sistemde oynamaya çalışacağız. Fenerbahçe'nin kaliteli bir takımı var. Biz de karakterli bir takımız. Defanssa defans, hücumsa hücum yapacağız. Zorlu bir maç bizi bekliyor ama biz hazırız.

''FENERBAHÇE ÇOK İYİ TRANSFER YAPTI''

Fenerbahçe çok iyi bir transfer yaptı. Slimani'yi Lizbon'dan tanıyoruz, çok iyi bir oyuncu. Bize karşı oynayamayacak. O yüzden çok bir şey dememe gerek yok. Jonas bizimle kamp yapmadı. Bizimle oynamayacak. Onsuz geldik, onsuz oynayacağız.

''BEN BASKIYI SEVERİM''

Benfica'nın her maçı önemli. Şampiyonlar Ligi'ne kalmak istiyoruz. Büyük takımlar her zaman kazanmak ister. Ben sonuçta büyük bir takımın teknik direktörüyüm. Büyük takımda çalışmanın her zaman baskısı olur. Ben baskıyı severim. Benfica'da çalışmaktan dolayı onurluyum, gururluyum. Benim işim riskli değil, gayet zevk alarak yapıyorum. Riskli işleri itfaiye yapıyor. Alevlerin içine dalıyorlar. Benim işim riskli değil, zevkli.

Benfica teknik direktörü Rui Vitoria: 3-3'lük Sonuç Beni Mutlu Eder

''FENERBAHÇE YAPAMADI, BİZ YAPMAK İSTİYORUZ''

Baskılı başlayacaklar, gol atmak isteyecekler ama bizim oyun planımız belli. Topla oynamak istiyoruz, gol atmak istiyoruz. Fenerbahçe atamadı, biz atmak istiyoruz. Deplasmanda atılan gol çok önemli. Daha önce uluslararası çok maç oynadık. Geçen seneyi saymazsak birçok defa üst tura çıktık, başarı yakaladık. Benfica'dan beklenti hep budur. Rakibe saygı duyarak kazanmak için oynayacağız.

''BENİ BİLEN BİLİR''

Beni tanıyanlar bilir. Hedeflerim vardır benim. Hangi oyuncu gelirse gelsin benim hedeflerim doğrultusunda çalışacak. Benfica'da oynayan herkesin amacı kazanmak olmalı. Transfer olabilir, olmayabilir. Benfica'nın ihtiyaçları doğrultusunda araştırmalarımızı yapıyoruz.

''BEŞİKTAŞ MAÇINDA OLDUĞU GİBİ 3-3'LÜK SKOR BENİ MUTLU EDER''

Bu seviyede matematik yapılmaz. İki büyük kulüp, iki büyük taraftarı olan takım. Sonuçta burası Şampiyonlar Ligi. Herkes baskıyla oynamaya alışık. Oyuncular atmosfere hazır. Beşiktaş maçında olduğu gibi çıkacak 3-3'lük sonuç beni mutlu eder. Ama biz kazanmak için oynayacağız.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Vitoria Benfica Spor Haberler

500

Yorumlar (9)

YAZ BUNU:

benfica hem 3 atar hemde kadıköy de şöyle güzel bir tur atar

6
9
yanıtYanıtla
MY~:

hoşt

yanıt7
yanıt1
ANTRÖNER A. S.:

FENER YABANCI BİR TAKIMLA MAÇ YAPIYORSA MİLLİ BURDADA ÖNEMLİ. SONUÇTA GÖĞÜSÜNDE AY YILDIZ VAR. FENER KARŞISINDA BENFİCA YI TUTAN KANI BOZUKTUR. GS Lİ OLARAK FENER E BAŞARILAR

7
1
yanıtYanıtla
VATANDAŞ II:

Lan site önce takımlarda Türklük mü kaldı da konuşuyorsun? Fener bak 10 oyuncusu yabancı G. S bak ayni sen kalktın laf ediyorsun.

yanıt3
yanıt1
affetmez:

maşallah yine vatan haını dolmuş buralar.

3
3
yanıtYanıtla
Turan:

Rahat ol kardeş siz 3 atarsınız ama fener 1 tane atabilir mi bilemiyorum :D

2
4
yanıtYanıtla
MANE:

Fenerin şansı yok benfica alır gider

4
1
yanıtYanıtla
ADALET:

HİÇ BİR SİYASİ PARTİ ÇIKIP ÖN KOŞULSUZ BİRLİK OLALIM VATANDAŞI DÜŞÜNELİM DEMİYOR. YİNE OLAN VATANDAŞA OLUYOR. FOREXTE KALDIRAÇ SİSTEMİ TAMAMEN ORTADAN KALKMALI SİPEKÜLATİF PARA HAREKETLERİ AZALTILMALI. BANKALAR ALIŞ SATIŞ FARKINI 1 TL GİBİ TUTMALI. BİZE KUR SAVAŞI AÇANLARIN ÜRÜNLERİ MÜMKÜN OLDUĞUNCA KULLANILMAMALI.

4
0
yanıtYanıtla
fener ülkemizi rezil etmesin yeter:

yine 7-1 yenilip ülkemizi tüm dünyaya maskara etmesin yeter. elense rekor kırar. şampiyon ligine kalsada sıfır çekip rekoru egale eder. her türlü rekor. en sevdiğim şarkı vardar ovasııı, vardar ovasııı kazanamdım şike parası

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title