Haberler

Başkan Köse, hentbolcuları deplasmanda yalnız bırakmadı

Güncelleme:

Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse, Hentbol Erkekler 2. Lig D Grubunda namağlup şampiyonluğunu sürdüren Yozgat Belediyesi Bozok Hentbol Spor Kulübü'nü, Mersin deplasmanında yalnız bırakmadı.

Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse, Hentbol Erkekler 2. Lig D Grubunda namağlup şampiyonluğunu sürdüren Yozgat Belediyesi Bozok Hentbol Spor Kulübü'nü, Mersin deplasmanında yalnız bırakmadı.

Hentbol Erkekler 2. Lig D Grubunda elde ettiği başarılarla adından söz ettiren Yozgat Belediyesi Bozok Hentbol Spor Kulübü, hafta sonu deplasmanda karşılaştığı en yakın rakibi Mersin İdmanyurdu'nu 25-22 mağlup ederek puanını 10'a çıkardı ve play-off biletini ligin bitimine bir hafta kala cebine koydu.

Mersin Yenişehir Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmayı tribünde izleyen ve takıma destek olan Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse, galibiyet sonrası antrenör Ozan Salep ve oyuncuları tebrik etti.

Yozgat Belediyesi Bozok Spor Kulübü olarak hedeflerinin tüm branşlarda olduğu gibi hentbolda da kulübü bir üst lige taşımak olduğunu söyleyen Köse, "Takımımıza zorlu deplasmanda aldığı galibiyet dolayısıyla teşekkür ediyorum. Güzel, seyir zevki yüksek bir maç izledik. Ligin bitimine bir hafta kala takımımız adını play-off gruplarına yazdırmaya hak kazandı. Play-off maçlarında da Rabbimin izniyle sporcuların aynı başarıyı göstereceğine ve birinci lige çıkacağımıza inanıyorum. Play-off yolunda takımımıza başarılar diliyorum. Yozgat Belediyesi olarak sporun ve sporcunun yanında olmaya her zaman çalışacağız" dedi.

Yozgat Belediyesi Bozok Hentbol Spor Kulübü antrenörü Ozan Salep ise, kendilerini Mersin deplasmanında yalnız bırakmayan Başkan Köse'ye teşekkür ederek, "Grubumuzu namağlup lider olarak tamamlamak ilk amacımızdı ve buna son bir maç kaldı. Ligin son haftasında evimizde oynayacağımız Kadirli Savrun Spor Kulübü maçını da kazanarak grubumuzu namağlup tamamlamak istiyoruz. Daha sonra play-off müsabakalarına odaklanacağız ve hazırlıklarımız o yönde devam edecek. Grup maçlarında gösterdiğimiz başarıyı play-off karşılaşmalarında da göstereceğiz ve yine namağlup birinci lige çıkacağız" şeklinde konuştu. - YOZGAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Yozgat Belediyesi Mersin Yozgat Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title