Haberler

Maç sonuna damga vuran anlar! Okan Buruk'tan basın mensuplarına: Sussunlar da biz konuşalım

Güncelleme:

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, 4-1 yenilerek Avrupa'ya veda ettikleri Sparta Prag maçının ardından düzenlenen basın toplantısında gürültü yapan Çek basın mensuplarına tepki gösterdi. O anlarda hayli sinirlenen Buruk, "Sizi alalım buraya siz konuşun isterseniz! Sussunlar da konuşalım" dedi.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Sparta Prag maçının ardından açıklamalarda bulundu.

"SUSSUNLAR DA BİZ KONUŞALIM"

Basın mensuplarına tepki gösteren Buruk, "Sizi alalım buraya siz konuşun isterseniz! Sussunlar da konuşalım!" dedi. Mücadeleyi değerlendiren başarılı teknik adam, "Kendi seviyemizin altında oynadık. Sparta Prag çok mücadele etti ve hak ettikleri bir galibiyet aldılar. İlk yarı daha iyiydik. 1-0 sonrası 1-1'i yakaladık. Pozisyonlarımız var. Ancak maç boyunca en büyük sıkıntımız top kayıplarıydı. Galatasaray seviyesine yakışmayan basit top kayıpları yaptık" ifadelerini kullandı.

"SORUMLUSU BENİM"

Sorumluluğu kendi üzerine alan 50 yaşındaki antrenör, "İlk yarı sağ ve sol bekte sorun yaşamadık. Kaan Ayhan sakat sakat oynuyor ve bu durum performansını etkiliyor. Bek olarak yedeğimiz de yok. Bu bir takım oyunu. Kaybetmemizin nedeni bek oyuncuları değil. Takım olarak kaybettik. Sorumlusu benim. Birçok mevkii kötü oynadı. Teknik adam sorumlusudur" dedi

"KÖTÜ HAKEM DENK GELDİ"

Son olarak maçın hakemine de eleştirilerde bulunan deneyimli antrenör, "Şampiyonlar Ligi'nde ve Avrupa Ligi'nde benzer kötü hakem yönetimleri yaşadık. Bu maçta da hakem yönetiminden memnun değiliz. Nedenini bilmiyoruz ama genel olarak hep kötü hakem performanslarına denk geldik. Premier Lig hakeminden daha iyi performans bekliyorsunuz. Ancak formda değildi" diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Sparta Prag Okan Buruk Futbol Spor Haberler

500

Yorumlar (43)

Hüseyin KARA:

Ligde hakem avrupada hakem. Top oynamayı öğrenin önce. Rakip baskılı oyunuyla sizi ezdi

410
84
yanıtYanıtla
Mustafa Kaya:

yüzde yüz hak veriyorum sana

yanıt89
yanıt33
İTİBAR FANİ:

Bi maça bak öyle konuş ki baktıysan anlamıyorsun demek

yanıt46
yanıt57
Ayhan KURT:

Ve balon patladı

289
95
yanıtYanıtla
TURGAY EVRAN:

yok feneve patlayacak daha

yanıt64
yanıt78
İTİBAR FANİ:

daha çok beklersin, fenoşlu

yanıt37
yanıt57
mustafa özkan:

normalde hakem yönetimi bu şekilde okan hocam,ama siz ligimizdeki hakem lere alıştığınız için avrupa daki hakemler size kötü geliyor.

304
64
yanıtYanıtla
Mustafa Kaya:

aynen ????

yanıt48
yanıt23
Volkan Demirkan:

Vallah bellyidi çünkü orda TFF hakemleri yok! Orası avrupa! Zaten evinde zorla balla yendin, prag macı sadece senin gerçek kimliyini gösterdi. Süper lige geldiyinden beri nefret var herkezde. Adam ol artık ufak Okan!

213
59
yanıtYanıtla
Onur Akın:

Beni Türk hakemlerine emanet ediniz. Okan Buruk

238
31
yanıtYanıtla
Tüm 43 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title