Haberler

Başbakan Davutoğlu, Sinan Şamil Sam İçin Devreye Girdi

Güncelleme:

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun devreye girmesiyle karaciğer yetersizliği nedeniyle nakil yapılması gereken Sinan Samil Sam farklı bir hastaneye nakledildi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun devreye girmesiyle Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim Araştırma Hastanesi Nakil Merkezi ile görüşülerek, karaciğer yetersizliği nedeniyle nakil yapılması gereken Sinan Samil Sam bu hastahaneye nakledildi.

DAVUTOĞLU DEVREYE GİRDİ HASTANESİ DEĞİŞTİRİLDİ

Karaciğer yetersizliği nedeniyle nakil yapılması gereken milli sporcu Sinan Şamil Şam, 2012 yılında nakil listesine alınmıştı. Aynı yıl içerisinde 4 defa uygun organ (donör) bulunmuş ve takibinin yapıldığı nakil merkezlerine (2 tanesi Özel Ankara Medicana, 2 tanesi de Özel İstanbul Ataşehir Memorial) yönlendirilmişti. İlgili merkezlerce yapılan değerlendirme neticesinde fiziksel engeller nedeniyle nakil gerçekleştirilememişti. Şam, Hasta Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü aktif nakil listesinde sıradaydı. Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun devreye girmesiyle Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim Araştırma Hastanesi Nakil Merkezi ve hocaları ile görüşülerek Sinan Samil Sam'a uygun yer temin edildi ve milli sporcunun bu hastahaneye nakil işlemleri yapıldı.

"KARACİĞER NAKLİNİN GERÇEKLEŞMESİNİ UMUT EDİYORUZ"

Sam'ın karaciğer nakli sırasının üstlerinde olduğunu aktaran Bağrıaçık, "Şu an için bir karaciğer nakil söz konusu değil ama durumunun aciliyetinden dolayı üst sıralarda yer alıyor. Organ naklini yeni hastanesinde bekleyecek. İnşallah kısa zaman içinde de karaciğer naklinin gerçekleşmesini umut ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Marmara Üniversitesi Ahmet Davutoğlu Sinan Şamil Sam Pendik Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (71)

Karslı:

Bazı insanlar hdpyi karalamaya çalışıyor demek ki hdp doğru yolda

7
34
yanıtYanıtla
savaş isik:

Salak bir karslinin beyni bu kadar calisir ancak...mal

yanıt16
yanıt4
PATLANGAÇMobil-IOS:

RUHUNA EL FAHA OZAMAN AKP NEYE EL ATSA ONDAN HAHIR GELMEZ

9
23
yanıtYanıtla
ülkücüMobil-ANDROID:

devletin tüm kurumları ehliyetsiz,beceriksiz kişilere emanet.ne günlere kaldık,tek çare akp den kurtulmak.

3
28
yanıtYanıtla
RakiMobil-IOS:

Aradaydım şüphelerim vardı ama dün gece Amerikan Başkan yardımcısının Koza holding e kayyum atanmasını beyaz sarayda eleştirmesinden sonra pazar günü oyum AKP YE

21
9
yanıtYanıtla
karadeniz:

ne sandınız bir adam gerçekten istenmiyorsa birilerinin yoluna gerçekten taş koyuyordur yani bu kadar çok düşmanı olduguna göre tayyip erdoğan gerçekten birşeyler yapıyor ülkeye katkıda bulunuyor demektir bu yüzdende akp

yanıt6
yanıt1
vatan57:

NE DERSENIZ DEYIN AKP SIZ DEVLET CÖKÜK DEVLET OLUR

20
9
yanıtYanıtla
Fatih doğanMobil-IOS:

Iste devlet adamligi bu..

18
10
yanıtYanıtla
SİNAN:

adam ölüm döşeğine düşmesini beklediler tıpkı insanları ölüm döşeğine düşürdükleri gibi

yanıt7
yanıt7
Fatih doğanMobil-IOS:

Tesekkurler basbakanim

14
10
yanıtYanıtla
Tüm 71 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title