Haberler

Başakşehir Başkanı Gümüşdağ hakeme ateş püskürdü: Şahsiyetliyse bu gece uyku uyuyamaz

Güncelleme:

Fenerbahçe maçı sonrası konuşan Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, "Biraz vicdanı ve Allah korkusu varsa, biraz kendini şahsiyetli olarak görüyorsa bu gece Bahattin Şimşek'in uyku uyuyabileceğini sanmıyorum" sözleriyle maçın hakemine tepki gösterdi.

Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, Fenerbahçe'ye 4-1 yenildikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Maçın hakemine adeta ateş püsküren Gümüşdağ, "Biraz vicdanı ve Allah korkusu varsa, biraz kendini şahsiyetli olarak görüyorsa bu gece Bahattin Şimşek'in uyku uyuyabileceğini sanmıyorum"

Göksel Gümüşdağ'ın açıklamaları şu şekilde;

"Maçtan çok hakemin öne çıktığı bir müsabaka oldu. Özellikle ilk yarı 12. dakikada Gustavo'ya direkt kırmızı kartı VAR'da tecrübeli bir hakem olmasına rağmen veremeyince oyuncuların psikolojik olarak sıkıntıya girmesine sebep oldu hakem."

"90 dakika her oyuncuyu hepimiz dinliyoruz, dil de biliyoruz. 1 tane kart çıkaramıyor. İrfan Can oldu mu iki kelimeye kart çıkarıyorlar."

"RAFAEL DEĞMİYOR BİLE"

"Rafael'e bakıyorsunuz, değmiyor bile, değmediği halde bunu bana neden yapıyorsun diyor ve kart yiyor. Meselemiz Fenerbahçe ve camia değil. Maç kazanırsınız, kaybedersiniz ama keşke 11 kişiyle 4-1 yenilseydik."

"İlk yarı en az 3-4 olacak maç var. Sahada bu adaleti sağlayamadığınız zaman bu işler neticeye gitmiyor. Bahattin Bey maalesef kariyeriyle gösteriyor ki bu maçı kaldırabilecek bir hakem değil, hepimiz bunu biliyoruz."

"SESSİZ KALAMAYIZ"

"Seyircisiz bir maç olmasına rağmen ezildi, kaldıramadı, hakaretler ediliyor, dokunamadı. Biz geçen yılın şampiyonuyuz, şampiyon takıma oynayacağımız takımların direnç göstermesini bekliyoruz ama hakemlerin bazılarının bu direnci göstermesini anlatmak çok güç."

"İnsanların vicdanı ve siniriyle oynarsanız, 2 tane kırmızı kart, Okan Buruk'u atmak... Başakşehir tarihinde böyle maç sayısı çok çok çok azdır. Şampiyonluğa giderken bile bunları yaşamadık. Sessiz kalamayız, söylemek zorundayız."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Göksel Gümüşdağ Bahattin Şimşek Fenerbahçe Başakşehir Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur? ÇÖL TOZU SON DAKİKA! Çöl tozu nedir? Çöl tozundan nasıl korunulur, zararları ne? Brighton - Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Brighton- Manchester City maçı kaç kaç bitti? #9917
500

Yorumlar (12)

VATANDAŞ:

Oynayamayınca hakemler suçlu değil mi? Sizi Alman 3. ligi takımları bile yener.

4
12
yanıtYanıtla
vatandaş:

bu ligi bu hale gümüşdağ gibiler getirdi seyirci olarak mili maç dahi seyretmiyoruz. . . . . . . . . . .

6
6
yanıtYanıtla
aa:

FENERBAHÇELİ DEGİLİM , GÖKSEL GÜMÜŞDAG ÖNCE GEÇEN SENEKİ HAKEM KAYIRMALARINI HATIRLASIN. . . . . . .

4
2
yanıtYanıtla
elz:

adalet herkese lazım tff mhk nin şamp. şikeciler

5
0
yanıtYanıtla
fenerlibahçeli34:

Hakemler evvelki seneki ve sizin şampiyon olduğunuz geçen seneki hakemler sayın başkan, değişen bir şey yok. Neden bu hayret ki?

1
3
yanıtYanıtla
ahmet:

türk futbolunun utanç gecesi

3
1
yanıtYanıtla
vogue:

futbolcun hakeme ana avrat küfür ediyor sen onu terbiye et önce . . . . . . . . . . . . . . . .

2
2
yanıtYanıtla
angaralı0606:

Neymiş bu hakemler arkadaş. . Her hafta bir kaç kulüp şikayetçi! İşi gücü bırakıp hakemlerle uğraşıcaz artık. Sanki takımlar hakemlerle maç yapıyor. Yöneticiler, teknik adamlar ve futbolcular harika, bir tek halemler kötü!!! Ya bırakın bunları. .

2
1
yanıtYanıtla
memur:

göksel efendi, geçen sene bıyık altından gülerken iyimiydi. fenerin de iki penaltısı verilmedi, onu napacaz gökseeel. caneri ibb yemi işe alıcanda siciline bakıyorsun. akıllı ol gökseeeel.

1
2
yanıtYanıtla
GS:

Utanmazlar.hangi 2 penaltı kafaya vurdu diyorlar yüzü kafaya değil el yönünde gidiyor hatta pozisyonda korner çıkıyor gol oluyor. Esas Aziz efendi formasını 2 kere çekti crivellinin 2 kere penaltısı verilmedi fener 9 kişi kalması lazım es geçti sen neyin kalasındasın 7ezikşikebahçeliler

yanıt0
yanıt0
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title