Haberler

Barcelona, Levante'ye Deplasmanda Fark Attı: 5-0

Güncelleme:

İspanya Liginde Barcelona, Lionel Messi'nin hat-trick yaptığı maçta Levante'yi 5-0 yendi.

İspanya 1. Futbol Ligi'nin ( La Liga ) 16. haftasında Barcelona, deplasmanda Levante'yi 5-0 yendi.

Barcelona'nın gollerini Luis Suarez (Dk.35), Lionel Messi (Dk.43, Dk.47, Dk.60) ve Gerard Pique (Dk.88) attı. Maçın yıldızı olan Messi, hat-trick yapmanın yanı sıra Barcelona'nın attığı diğer iki golün de asistini verdi.

Levante'de Erick Cabaco 76. dakikada kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

BARCELONA 34 PUANA YÜKSELDİ

Aldığı galibiyetle puanını 34'e çıkartan Barcelona, liderliğini sürdürürken en yakındaki rakipleri Sevilla ve Atletico Madrid ile arasındaki 3 puanlık farkı korudu. 4. sıradaki Real Madrid ile lider Barcelona arasındaki fark ise 5'te kaldı.

Öte yandan Levante karşısında hat-trick yapan Arjantinli futbolcu Messi, La Liga'da 14 golle gol krallığı yarışında ilk sıraya yükseldi. La Liga'da gol krallığında Messi'nin arkasından 11'er golle Luis Suarez ve Christhian Stuani (Girona) geliyor. Messi bu sezon gol kralı olursa, Telmo Zarra'ya (1945, 1946, 1947, 1950, 1951, 1953) ait olan 6 kez La Liga'da gol kralı olma rekorunu egale edecek.

Kaynak: AA / Spor

Lionel Messi Barcelona La Liga Levante Spor Haberler

500

Yorumlar (4)

FUTBOL TUTKUNU:

Penaldocular bilmez ama Levante geçen sene barçayı yenen ve namağlup şampiyon olmasına engel olan tek takım ( messi yoktu o maçta). Madridle de geçen sezon berabere kaldı, bu yıl ise madridi yendiler. Barça intikam aldı !

7
1
yanıtYanıtla
PENALDO:

Getirin ordan bir Levante , Messi abimiz şov yapcak

6
2
yanıtYanıtla
KEMALA CEVAP :

Messi kaç defa dedi ; Totti, Maldini, Gerrard gibi kulübün efsanesi olmak istiyor diye. Çünkü Barçada tedavi oldu, orada büyüdü, yetişti. ayrıca Barçada sistem mi kaldı, kaç kadro değişti ? Ayrıca Messi Ronaldodan çok daha yetenekli ve takım oyununa yatkın. Manchester ve Madrid gibi takımlarda da inanılmaz oynardı !

5
2
yanıtYanıtla
ADIMI MI YAZAYIM:

Real Madride en çok gol atan oyuncu Messi, şampiyonlar liginde ingiliz takımlarına en çok gol atan oyuncu Messi. Messinin son 5 yılda attığı frikik sayısına Madrid, Juventus, Chealse gibi takımlar ulaşamamış.

6
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title