Haberler

    Barça 400 Gol Barajını Aştı!

    Barcelona, Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında Paris Saint Germain'i 3-1 yenerken, devler arenasında 401'inci gole ulaştı.

    Barcelona, PSG'yi Luis Suarez(2) ve Neymar'ın golleriyle 3-1 yenerek yarı final kapısını aradı. Katalan ekibi, 1992'de Şampiyonlar Ligi olarak düzenlenmeye başlayan turnuvada 401. golünü kaydetti. Bordo-mavili ekip bu rakama 202 maçta ulaştı.

    Barcelona, Şampiyonlar Ligi'nde en çok golü Milan'a attı. Katalan ekibi, İtalyan temsilcisiyle oynadığı maçlarda rakip ağları 22 kez havalandırdı. Barcelona'dan en çok gol yiyen diğer iki takım ise 18'er golle Celtic ve Chelsea oldu. Barcelona; Manchester United, Arsenal ve Bayer Leverkusen karşısında ise 17'şer gol kaydetti.

    Barcelona'nın en golcü ismi ise 75'er golle Şampiyonlar Ligi gol rekorunu Cristiano Ronaldo'yla birlikte elinde bulunduran Lionel Messi oldu. Arjantinli'yi, Rivaldo (22), Patrick Kluivert (20), Luis Enrique (19) ve Samuel Eto'o (16) takip etti.

    En golcü takım Real Madrid


    Barcelona bu kadar başarılı istatistiğe rağmen ezeli rakibi Real Madrid'i geçemedi. Real Madrid, 209 maçta kaydettiği 436 golle Şampiyonlar Ligi'nin halihazırdaki en golcü takımı ünvanını sürdürdü. Bu iki takımı, Bayern Münih ile Manchester United takip ediyor. Bayern 196 maçta 349, Manchester United ise 200 maçta 343 gol attı.

    Devler Ligi'nin diğer en golcü takımları, Arsenal (161 maç 248 gol), Chelsea (140 maç 234 gol), Milan (165 maç 229 gol), Juventus (145 maç 228 gol)Porto (155 maç 199 gol) ve Olympique Lyon (106 maç 177 gol) oldu.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Paris Saint Germain Milan Spor Haberler

    Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

    Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

    En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

    En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

    Manken Tuğba Özay'dan milli yas kararına tepki: Ateşleri bol olsun

    Manken Tuğba Özay'dan milli yas kararına tepki: Ateşleri bol olsun

    Bakmadan Geçme

    Sefer görev emri nedir? Sefer görev emri e-devlet üzerinden nasıl sorgulanır? Seferberlik Kararnamesi 22 Mayıs Salı 2024! Yeni seferberlik kararları neler? 22 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 22 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 22 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 22 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 22 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! HSK atama kararnamesi 22 Mayıs Çarşamba yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! 22 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 22 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 22 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 22 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 22 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 22 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 22 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
    Anlaşma tamam gibi! 1. Lig takımı Adanaspor satılıyor

    Anlaşma tamam gibi! 1. Lig takımı Adanaspor satılıyor

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title