Haberler

Bandırmaspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu: 'Sezon bitince Süper Lig'de olma hedefindeyiz'

Güncelleme:

Bandırmaspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, Galatasaray ile oynayacakları Ziraat Türkiye Kupası maçı öncesinde rakiplerinin gücünü bildiklerini ve çıkışa ihtiyaçları olduğunu belirtti. Eroğlu, hedeflerinin sezon sonunda Süper Lig'e yükselmek olduğunu söyledi.

Bandırmaspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, "Rakibimizin gücünü biliyoruz. Bizim de çıkışa ihtiyacımız var. İyi yoldayız. Sezon bitince Süper Lig'de olma hedefindeyiz. Kolay bir maç olmayacak" dedi.

Bandırmaspor, Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu'nda yarın Galatasaray'a konuk olacak. Rams Part Stadyumu'nda oynanacak mücadele saat 20.45'te başlayacak. Galatasaray, Süper Lig'de 20 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyetle aldığı 63 puan ve averajla 2'nci sırada yer alırken, 1'inci Lig ekibi Bandırmaspor ise 9 galibiyet, 6 mağlubiyet ve 6 beraberlikle 33 puanla 7'nci sırada bulunuyor. Zorlu mücadele öncesinde Bandırmaspor'da teknik direktör Hüseyin Eroğlu, açıklamalarda bulundu. Galatasaray'ın lig, Avrupa ve Ziraat Türkiye Kupası gibi üç önemli hedefe doğru yürüyen çok değerli bir rakip olduğunu dile getiren Hüseyin Eroğlu, "İyi bir kadroları var, oturmuş bir sisteme, kadroya ve başarılı bir teknik direktöre sahipler. Hedefleri hem Avrupa'da hem de Süper Lig'de başarılı olabilmek. Ama tabii ki Türkiye Kupası'nda da bizim rakibimiz. Bu tip takımlar motivasyonlarına Süper Lig ve Avrupa kupalarına yoğunlaşarak veriyorlar ama bazen Türkiye Kupası'ndaki konsantrasyonları eksik olabiliyor. Biz de bunu lehimize çevirmek istiyoruz. Rakibimizin gücünü biliyoruz. Bizim de çıkışa ihtiyacımız var. İyi yoldayız. Alacağımız güzel sonuç bizi ilerleyen sürece daha moralli bakmamızı sağlayacak. Sezon bitince Süper Lig'de olma hedefindeyiz. Kolay bir maç olmayacak. Bizim için maçta futbolun doğrularını yapmak, sahada oyun disiplinine bağlı doğru oynamaya çalışan ve seyir zevki yüksek bir maç izletmek istiyoruz. Tabii ki maç ne olur bilemem, Kasımpaşa maçı için de aynısını söylemiştim. Sonuçta maça çıktıktan sonra turu da geçmek istiyoruz ama zor olduğunu biliyoruz. Bu süreç bizim için kolay olmayacak. O atmosferde, rakibin gücünde oynamak kolay değil. Süper Lig'de gerçekten iki takım ligi domine ediyorlar. Biz de kendi futbolumuzu oynayıp iyi bir sonuçla dönmek istiyoruz. Kadromuzda şu an hasta olan ve sakatlığı nükseden bazı oyuncular var. Cebio Soukou'nun hastalığı, Metehan'ın ayağında biraz problem var. Remi Mulumba yeni döndü fiziksel eksikliği var. Elimizdeki kadro ile maçta en iyi şekilde oynayıp dönmek istiyoruz" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Hüseyin Eroğlu Türkiye Kupası Galatasaray Türkiye Teknik Direktör Futbol Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title