Haberler

Aziz Yıldırım kapıyı açık bıraktı! Başkanlığa geri dönüş için tek bir ihtimal var

Güncelleme:

Gazeteci Sercan Hamzaoğlu, bir grup kongre üyesinin eski başkan Aziz Yıldırım'a gidip başkanlığa geri dönmesi için ikna çalışması yaptığı bilgisini paylaştı. Kongre üyelerini dinleyen Aziz Yıldırım'ın, "Sezon devam ediyor. Bizim için önce Fenerbahçe. Bir şeye beni çekmeyin. Bir açıklama yapmam" diye konuştuğunu aktaran Hamzaoğlu, "Tahminimi söyleyeyim. Eski yönetimiyle kalabalıkça yemeklere gidiliyor. Etrafında birleşme olur ve kimse aday olmazsa bir dönem için gelebilir" dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Kadıköy'de taraftarı önünde, 10 kişi kalan ezeli rakibi Beşiktaş'a önde olduğu maçta 4-2 kaybeden Fenerbahçe'de taşlar yerinden oynadı. Başkan Ali Koç için yoğun istifa tezahüratları yapıldı. Sosyal medyada eski başkan Aziz Yıldırım'ın geri dönmesini isteyen çok sayıda taraftar görüldü.

"KONGRE ÜYELERİ BASKI YAPIYOR"

Haber Global muhabiri Sercan Hamzaoğlu, eski FB TV yöneticisi Fatih Demirkol'la yaptığı Kontra Programı'nda Aziz Yıldırım'ın geri dönüşü için bir grup kongre üyesinin baskı yaptığını söyledi. Hamzaoğlu, Aziz Yıldırım'ın da kongre üyelerini dinlediğini ifade etti.

Aziz Yıldırım kapıyı kapatmadı! Başkanlığa geri dönüş için tek bir ihtimal var

"SAYIN BAŞKAN, YÖNETİMİYLE YEMEKLERE GİDİYOR"

Kongre üyeleri ve Aziz Yıldırım arasında geçenleri anlatan Hamzaoğlu, "Bir grup kongre üyesi Aziz Yıldırım'ı arayıp görüşmek sitedi. Tekrar göreve gelmesi için yanına gidiyorlar. Kamuoyunda da baskı oluşturmaya başladılar. Sayın başkan da zaten yemeklere gidiyor, yönetim kurulu ile birlikte kalabalık gidiyorlar. Aziz Yıldırım'ın dönmesi için baskı oluşturuluyor. Sayın başkan bu konuda bir şey demiyor. Önce Fenerbahçe diyormuş. Herhangi bir şeye beni çekmeyin, sezon devam ediyor, herhangi bir açıklama yapmam diyor. Kongre üyelerini dinliyor. Başkanı döndürmek için çalışma başlatmışlar" dedi.

Aziz Yıldırım kapıyı kapatmadı! Başkanlığa geri dönüş için tek bir ihtimal var

"AZİZ YILDIRIM SEÇİME GİRMEZ"

Uzun yıllar FB TV'de yöneticilik yapan Kontra programının sunucusu Fatih Demirkol, "Ben bilgimi söyleyeyim. Sayın başkan seçime girmez. Hayatını Fenerbahçe'ye adamış ve yaşadığı her şeyi Fenerbahçe ile yaşamış Fenerbahçe için yaşamış. 'Ben Fenerbahçeyim' derken onu demeye çalışmış bir insan. Fenerbahçe ile acıları sıkıntıları yaşamış bir insan. Bundan sonraki süreci göreceğiz" şeklinde konuştu.

"HİÇBİR ADAY ÇIKMAZSA OLUR"

Sercan Hamzaoğlu bu konudaki sözlerini şöyle tamamladı: Ben tahminimi söyleyeyim. Etrafında birleşme olursa, hiçbir aday çıkmadan Ali Koç bırakırsa, 'Gel bir dönem daha kulüpte dur' kendisinden sonraki bir başkan adayı ile birlikte, sadece bir dönem daha Fenerbahçe'yi birleştirmek ve bütünleştirmek için girebileceğini düşünüyorum.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Aziz Yıldırım Fenerbahçe Aziz Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title