Haberler

Aytemiz Alanyaspor'un Yeni Formalarına Sural'lı Tanıtım

Aytemiz Alanyaspor'un yeni sezon formalarının tanıtımı trafik kazasında yaşamını yitiren Çek futbolcu Josef Sural'ın da canlandırıldığı bir videoyla yapıldı.

Aytemiz Alanya spor'un yeni sezon formalarının tanıtımı trafik kazasında yaşamını yitiren Çek futbolcu Josef Sural'ın da canlandırıldığı bir videoyla yapıldı. Aytemiz Alanya spor Kulübü yeni sezon formaları için tanıtım videosu hazırlattı. 29 Nisan'da Kayseri deplasmanı dönüşü VIP minibüsün yol kenarındaki su tahliye kanalına düştüğü kazada yaşamını yitiren Çek forvet oyuncusu Josef Sural'ın canlandırıldığı tanıtım videosu kulübün sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Kısa sürede çok sayıda beğeni ve yorum alan videoda "Mücadeleye yeni sezon formalarımızla devam ediyoruz" sloganına vurgu yapıldı.

JOSEF SURAL CANLANDIRILDI

Çek futbolcu Josef Sural'ı canlandıran ve videoda yüzü net görülmeyen bir oyuncunun önce spor salonunda çalıştığı, ardından da formasını giyip sahaya çıktığı görüntülerde yer aldı. Videoda, Sural'ı canlandıran oyuncunun çalımlar atarak ilerlediği, ardından da '90' diye tabir edilen direğin uzun ve kısa kenarının kesiştiği noktadan topu ağlara gönderdiği anlara yer verildi. Görüntülerde takımın gol atmasının ardından stat içerisindeki hoparlörden geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Josef Sural'in ismi anons edildi. Sural'ın emekliye ayrılan 90 numaralı formasının filelere asıldığı videonun son bölümünde ise futbolcular Taha Yalçıner, Efecan Karaca ve Papiss Demba Cissé yeni sezon formalarıyla ortaya çıktı.

"ACILARDAN ÇIKARDIĞIN DERSLE 90'DAN VURACAKSIN"

Videoda yapılan seslendirmede ise "Mücadeleye başlarken büyük hayaller kuracaksın. Hedefe giden yolda hız kesmeden koşacaksın. Forman kalkanın olacak, daima dimdik duracaksın. Karanlığından sıyrılıp, ışıkları birer birer yakacaksın. İçindeki inançla kazanmak için oynayacaksın. Acılardan çıkardığın dersle 90'dan vuracaksın. Çünkü mücadele senin formanın ruhunda var" ifadeleri yer aldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

Tanıtım videosu - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Aytemiz Alanyaspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title