Haberler

Avrupa Şampiyonu Münevver Yılmaz Afyonkarahisar'da Karşılandı

Güncelleme:

İtalya'da düzenlenen organizasyonda gülle atmada Avrupa Şampiyonu olan özel milli sporcu Münevver Yılmaz'ı, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek mehteran takımı ile karşılanıp, otomobili ile Yılmaz'a şehir turu attırdı.

İtalya'da düzenlenen organizasyonda gülle atmada Avrupa Şampiyonu olan özel milli sporcu Münevver Yılmaz'ı, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek mehteran takımı ile karşılanıp, otomobili ile Yılmaz'a şehir turu attırdı.

Başkan Zeybek, İtalya'da düzenlenen organizasyonda Avrupa Şampiyonu olan milli sporcu Münevvere Yılmaz için özel bir karşılama programı düzenledi. Afyonkarahisar Belediyesi önünde mehter takımıyla karşılanan şampiyonun mutluluğu görülmeye değerdi. Başkan Zeybek, belediye personeli ve vatandaşların alkışları ve mehter marşı eşliğinde, coşkuyla karşılanan Yılmaz, bir kez daha Afyonkarahisar ve Türkiye'nin gururu oldu. Makam aracı ile evinden alınan Yılmaz şehri turlarken sevgi gösterilerine, el sallayarak karşılık verdi. Yılmaz'ın göğüsleri kabarttığını söyleyen Başkan Zeybek, spora ve sporcuya her daim destek olmaya devam edeceklerini söyledi. Zeybek konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi:

"Milli sporcumuz Münevvere Yılmaz kendisine olan inancımızın karşılığını Avrupa Şampiyonluğu ile taçlandırarak bizleri gururlandırdı. İtalya'da düzenlenen Avrupa Şampiyonası'nda gülle atma dalında Avrupa Şampiyonu olan münevvere, 2 gümüş ve 2 de bronz madalya kazanmayı başardı. Türk milletini ve Afyonkarahisar halkını gururlandıran şampiyonumuzu biz de özel bir törenle karşılamak istedik. Mutluluğuna ortak olduğumuz milli sporcumuza nice başarılar diliyorum."

Seneye yeni rekor kıracağız

Tüm rekorları kırdığını söyleyen milli sporcu Münevvere ise "İnşallah seneye Antalya'da tekrar rekorları kıracağız. Hocamın emeklerinin karşılığını verdik. Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek'e çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

21 ülkeden toplamda 514 sporcunun katıldığı şampiyonada Yılmaz gülle atma branşında kendisine ait Türkiye rekorunu geliştirerek Avrupa Şampiyonu oldu. Bin 500 metre koşuda, Avrupa 2'cisi, bin 500 metre yürüyüşte Avrupa 2'cisi, 800 metre koşuda Avrupa 3'cüsü, cirit atmada Avrupa 3'cüsü olarak toplamda 1 altın 2 gümüş 2 bronz madalya elde etti. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Münevver Yılmaz Mehmet Zeybek İtalya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

29-30 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Miami Heat Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Denver Nuggets LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! 30 Nisan okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kızıl Goncalar final mi yapıyor? Kızıl Goncalar bitiyor mu 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ömer final mi yapıyor? Ömer bitiyor mu 2024? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi final mi yapıyor? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi bitiyor mu 2024? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında şike mi yapıldı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title