Haberler

Atışma farklı noktalara gidiyor! Fenerbahçe'den Dursun Özbek'e jet hızıyla karşılık

Güncelleme:

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un televizyonda tartışma davetini sert şekilde reddeden Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'e karşı cevap verildi. Yapılan açıklamada dikkat çekici ifadeler kullanıldı.

Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki gerilim had safhada. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, kulübün resmi sitesi aracılığıyla Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'i bir televizyon kanalında tartışmaya davet etmişti.

ÖZBEK, "SAHA İÇİNDEYİZ" DEDİ

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, "Başarısızlıkların saha dışında bir umutla çalışılması amacı taşımaktadır. Adalet arayışımızı saha dışına çıkarma amacınız net bir şekilde görülüyor. Ayrıcalık isteyip sistemi dizayn etmeye çalışanların karşısında her zaman duracağız" cevabını verdi.

"BU GÜCÜ NEREDEN ALDIKLARI BELLİ DEĞİL"

Fenerbahçe'den bu açıklamaya jet hızıyla cevap geldi. Sarı-Lacivertliler'den Galatasaray ve Dursun Özbek'e şu yanıt verildi: "Olayı saha dışına çıkaran, algı yapan, devletimizin güvencesiyle ülke sınırlarımız içinde oynanan lige, nereden aldıkları belli olmayan güç ile bitirtmeyiz tehdidi savuranlar, iddiaları karşılıklı konuşalım dediğimizde futbolu saha dışına çıkarmayın yanıtı verdiler!"

Atışma farklı noktalara gidiyor! Fenerbahçe'den Dursun Özbek'e jet hızıyla karşılık

Kaynak: Haberler.com / Spor

Dursun Özbek Galatasaray Fenerbahçe Ali Koç Spor Haberler

500

Yorumlar (2)

Alaaddin:

Ne canınız yandı bee 3-0 dan sonra ne kadar zorunuza gitti böyle? Biz 6-0'da bile bu kadar kizmadik. Neden? Cünkü biz BÜYÜKLÜGÜMÜZÜ biliyoruz. Kendimizi ispatladik, dünya markasiyiz. Bunlar kendini üstün zanneden, ancak feci dayak yemiş mahalle cocugu tavırları, eziklik Sen önce takimini sampiyon yap :))

28
11
yanıtYanıtla
Fatih :

hangi dünya markası küçük dostum. 23 sene oldu, üzerinden 2 jenerasyon geçti. o dönem bizi bilenler vefat etti. hala daha dünya markası diyorsunuz yaa. başarılar devamı gelirse bir anlamı olur.

yanıt4
yanıt11
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title