Haberler

Galatasaray'a asrın transfer çalımı! Gedson Fernandes, Beşiktaş'ta

Güncelleme:

Galatasaray'ın renklerine bağlamak için büyük çaba harcadığı Gedson Fernandes, Beşiktaş'ta. Sarı-kırmızılılara transferi iptal olan Portekizli yıldız için devreye giren Kara Kartal, Fernandes'i kadrosuna kattı. Benfica'ya 6 milyon euro bonservis ödeyecek olan siyah-beyazlılar, yeni sezonda kadrosuna katacağı yıldız futbolcuyla 4+1 yıllık sözleşme imzalayacak. 23 yaşındaki futbolcunun sezonun geri kalanında kiralık olarak Çaykur Rizespor'da forma giymesi bekleniyor.

Sezon başından bu yana Gedson Fernandes'i renklerine bağlamak için çekişen Galatasaray ile Beşiktaş, ara transfer döneminde yine karşı karşıya geldi. Portekizli yıldızın menajeri Ahmet Bulut'un sarı-kırmızılılarla görüşmelerin durduğunu ifade etmesinin ardından Beşiktaş, Gedson Fernandes'le anlaşmaya vardı.

BEŞİKTAŞ, GEDSON FERNANDES'LE 4+1 YILLIK SÖZLEŞME İMZALAYACAK

A Spor'un haberine göre Gedson Fernandes, Beşiktaş'ta. Benfica'ya 6 milyon euro ödeme yapacak olan siyah-beyazlılar, Portekizli yıldızla 4+1 yıllık sözleşme imzalayacak. Kara Kartal'dan yıllık 1 milyon euro kazanacak Gedson Fernandes'in sözleşmesinde sonraki satıştan pay maddesi de bulunuyor. Buna göre Beşiktaş, Portekizli yıldızın başka bir kulübe satılması durumunda Benfica'ya yüzde 50 pay verecek.

Asrın transfer çalımı! Galatasaray, Gedson Fernandes'i ezeli rakibine kaptırıyorGedson Fernandes

GEDSON FERNANDES, ÇAYKUR RİZESPOR'A KİRALANACAK

2022-2023 sezonunda Beşiktaş forması giyecek Gedson Fernandes'in bu sezonun geri kalanında Çaykur Rizespor'a kiralanması bekleniyor. Çaykur Rizespor Başkanı Tahir Kıran, Portekizli yıldızın Karadeniz ekibiyle adının anılmasının ardından sosyal medyadan yaptığı paylaşımla adeta transfere yeşil ışık yaktı.

Galatasaray'a asrın transfer çalımı! Gedson Fernandes, Beşiktaş'taTahir Kıran'ın paylaşımı

"BAŞKA BİR KULÜPLE GÖRÜŞÜYORUZ"

Galatasaray'la görüşmelerin sona erdiği mesajını veren Gedson Fernandes'in temsilcisi Ahmet Bulut yaptığı açıklamada, "Galatasaray ve Benfica'nın Gedson için yaptığı görüşmeler durdu. Transfer gerçekleşmeyecek gibi gözüküyor. Başka bir kulüple görüşüyoruz. Yarın Gedson'un durumu netleşecek." ifadelerini kullanmıştı.

Haberler.com / Ali Gülhan - Spor

Gedson Fernandes Galatasaray Beşiktaş Benfica Haberler

500

Yorumlar (2)

ERKAN :

rize ne alaka?

13
1
yanıtYanıtla
Murat Karaaslan:

Beceriksiz burak elmas ve yunetimi bir oyuncumuzuda malesef kaptirdi ya terimin enkaz kadrosuyla zaten bitirdiniz bizi ya 4 furst clas oyuncu alacaksin orta sahaya forvete 6 ve bir 10 numara bu kadar zormu ya gsyi bitirdiniz terimle beraber bari tff 1. Ligde iyi kaliteli ayaklar alin ordanda dusmeyelim

5
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title