Haberler

Arda Turan Transferi, Beşiktaş Yönetimini İkiye Böldü

Güncelleme:

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'le çalışmak isteyen Arda Turan'ın transferi, kulüp yönetimini ikiye böldü.

Ara transfer döneminde kadrosunu stoper, forvet ve 10 numara ile güçlendirmek isteyen Beşiktaş, rotasını Arda Turan'a çevirdi. İspanyol devi Barcelona forması giyen milli futbolcunun, teknik direktör Ernesto Valverde ile yıldızı bir türlü barışmadı. Bu sezon Barcelona formasıyla henüz bir maça çıkamayan Arda Turan, kariyerini Türkiye'de sürdürmeye sıcak bakıyor.

Fatih Terim'in Galatasaray'a imza atmasının ardından sarı-kırmızılı camiaya transferi zora giren 30 yaşındaki futbolcuyla temas kuran Beşiktaşlı yöneticiler, Arda'dan olumlu yanıt aldılar. Daha önce teknik direktör Şenol Güneş hakkında övgü dolu sözleriyle bilinen Arda'nın deneyimli teknik adamla çalışmayı istediği öğrenildi.

YÖNETİM İKİYE BÖLÜNDÜ

Siyah-beyazlılar, milli futbolcudan olumlu yanıt alsa da, yönetim içerisinde bu transferin gerçekleşmesine sıcak bakmayan isimler olduğu belirtildi. Bu konuda ikiye bölünen yönetim, teknik direktör Şenol Güneş'in kararını beklemeye başladı.

Güneş, geçtiğimiz hafta kendisine yöneltilen Arda sorusuna "Benim çok beğendiğim bir oyuncu ama ben bu konuda yetkili değilim" diye cevap vererek topu yönetime atmıştı. Barcelona'da forma giyme şansı oldukça azalan yıldız futbolcunun, oynayabileceği bir kulübe transfer olmayı istediği belirtildi.

2011'de Galatasaray'dan Atletico Madrid'e 13 milyon Euro bedelle transfer olan Arda Turan, 2015-2016 sezonunun başında da 34 milyon Euro karşılığında Barcelona'ya transfer olmuştu. İlk sezonunda 25 maçta 2 gol 4 asistlik performans sergileyen milli futbolcu, geçtiğimiz sezon ise 30 maçta 13 gol 7 asistlik bir performans ortaya koydu. Beşiktaş'ın, 2020 yılına kadar Barcelona ile sözleşmesi bulunan Arda Turan'ı sezon sonuna kadar kiralamak istediği öğrenildi.

TERİM'LE PROBLEM YAŞADI

Arda Turan, 2016 Avrupa Şampiyonası grup elemerinde başlayan süreçte, o dönemin Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ile çeşitli problemler yaşamıştı. İkili arasındaki çekişmeler, Arda'nın kadro dışı bırakılmasıyla sonuçlanmış, daha sonra Fatih Terim görevden alınınca 31 yaşındaki futbolcu, Milli Takım'a geri dönmüştü. Milli futbolcunun Galatasaray'a transferi bu sezon da gündeme geldi. Ancak Fatih Terim'in sarı-kırmızılı takımın başına geçmesiyle birlikte bu transfer rafa kalkınca, siyah-beyazlıların devreye girdiği öğrenildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fatih Terim Şenol Güneş Arda Turan Spor Haberler

500

Yorumlar (11)

Gelmesin:

Bir Beşiktaşlı olarak, egoist, kibirli, ne oldum delisi olan, milletine devletine saygısı olmayan, şuan oynadığı (oynayamadığı) takımın etiketini kullanarak burnu on karış havalara çıkan bu adam takıma alınırsa, yazık olur.

21
7
yanıtYanıtla
İzmir dangozu Göztepe:

Türkiye de sana yer yok Arda.. önce kendini tekrar kanıtla..

5
13
yanıtYanıtla
SEES:

BJK ARDAYI ALSIN ŞAMPİYON OLUR:)) BÜTÜN KARAKARTALLILAR BİRLEŞİP BUNU HAYKIRALIM!! #cometobesiktas

4
10
yanıtYanıtla
Ceo:

Kumaş kalite zaten. yapacağı tek şey çok çalışmak. ve takıma katkı yapmak, yapabilir mi bence yapar. zaten kendini ispat etmesi lazım. çarşının gücünü arkasına alırsa harbi oynar. bazıları takımın uyumunu bozar diyor. bu takımın uyumunu arda değil kralı gelse bozamaz. şenol hocayı unutmayın.

6
5
yanıtYanıtla
Sergei:

Arda bjk barca yi gecti sen en iyisi bjk ya gel

3
7
yanıtYanıtla
hamza poyraz:

arda turan, TÜRKİYEDE sevilmiyorsun. . . ne yaparsan yap sevilmeyeceksinde. . . üzgünüz. . .

6
4
yanıtYanıtla
isimsiz:

arda gibi birinin beşiktAŞKımızda ne işi var gelmesin 6 aydır top oynamayan oyuncuyla ne işimiz var ama eski işini (top toplayıcılık) yapabilir :)arda yerlerde sürünürbeşiktaş göklerde süzülür

6
3
yanıtYanıtla
a:

Hay Arda Come To Beşiktaş

3
5
yanıtYanıtla
LokantaciArda:

Hayret, Beşiktaş Taraftar Grubu değil miydi referandumda ''Evet'' diyen Arda için Barcelona''ya mektup yazan? Bu Beşiktaş''lılar da varya tam dönme dolap.

0
0
yanıtYanıtla
Murat:

Arda futbolu biraksin luzumsuz oldugu icin barselonada kenarda dandik dandik oturuyo hirbo.

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title