Haberler

Arda Turan, Glasgow Rangers maçının kadrosundan çıkarıldı

Güncelleme:

Galatasaray, koronavirüs testi negatif çıkan Arda Turan'ın gribal enfeksiyon nedeniyle UEFA Avrupa Ligi play off turunda oynanacak Glasgow Rangers maçının kadrosundan çıkarıldığını duyurdu.

Koronavirüs testi negatif çıkan Arda Turan, gribal enfeksiyon nedeniyle Glasgow Rangers maçı kadrosundan çıkarıldı.

Konuyla ilgili kulüpten yapılan açıklamada, "Kulübümüz tarafından, Galatasaray Futbol Takımı oyuncuları, teknik heyetimiz, performans, sağlık, idari ve destek kadrolarındaki çalışanlarımız için bu sabah (29 Eylül Salı) yapılan Covid-19 PCR testleri negatif sonuçlanmıştır. Covid-19 PCR test sonucu negatif ve çekilen akciğer tomografisi temiz olan Arda Turan, gribal enfeksiyon ve yüksek ateş şikâyeti nedeniyle UEFA Avrupa Ligi'ndeki Rangers maçı için Glasgow'a gidecek olan kafilemizde yer almayacaktır" ifadeleri kullanıldı.

ZORLU KARŞILAŞMA PERŞEMBE GÜNÜ

Glasgow Rangers ile Galatasaray arasında oynanacak UEFA Avrupa Ligi play off maçı 1 Ekim perşembe günü saat 21.45'te başlayacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Glasgow Rangers Arda Turan Rangers Glasgow Haberler

500

Yorumlar (9)

AFYONLU:

GS CAMİASINI TEBRİK EDERİM BÖYLE GEREKSİZ BOŞ BİR FUTBOLCUYU ÖYLE ÖNEMLİ BİR MAÇTAN ÇIKARTTIKLARI İÇİN

4
8
yanıtYanıtla
BURHAN:

Bu Sahtekari cikarin ve defedin. . Arkasindan IMPARATOR denilen kimseyide defedein.

2
8
yanıtYanıtla
malozzzz:

sen de gs lisin öyle mi=?

yanıt0
yanıt0
Metin Oktay:

İnsanları yargılamak yalnızca yaradana masustur. Arda özel hayatında bazı yanlışlar yapmış olabilir. Ama futbolu ve takıma kattıkları itabariyle Galatasaray camiasının evladıdır. Umarım Galatasaray başarılı olur ve Arda da bu başarının bi parçası olur.

7
2
yanıtYanıtla
Burhan:

Yahu kardesim dogru söylüyorsunda''Görünen köy Kilavuz istemez, , Yol yakinken saliver gitsin. . Beraberinde IMPARATOR denilen babasinida. . .

yanıt0
yanıt1
Recep:

Sevindim.....

4
4
yanıtYanıtla
Kim:

kendine iyi bak evlat yoksa seneye kornere çıkarsın bu senin son şansın

2
0
yanıtYanıtla
johonny:

arda turan çok iyi bir oyuncuydu ama spor tek oyuna bakmaz duruşa ve karaktere de bakar kusura bakılmasın ama arda turana burda ekmek yok diyebilirim.

0
2
yanıtYanıtla
MEMET33:

YAV HE HE, YÜRÜYECEK HALİ YOK DEMEYİN GRİP OLDU YOK TRİVİRİ OLDU YOK AYBAŞI, HİKAYE. . .

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title