Haberler

Antalayaspor'a genç yıldız! Alex de Souza, ilk transferini yaptı bile

Güncelleme:

Antalyaspor'un yeni teknik direktörü Alex de Souza, ilk transferini gerçekleştirmek üzere. Paraguaylı orta saha oyuncusu Alexander Franco'yu kadrosuna katmayı planlayan De Souza, Antalyaspor ile 2 yıllık sözleşme imzalayacak.

Süper Lig devi Fenerbahçe'nin efsanesi olan ve 2012 yılında takımdan ayrılan Alex de Souza, 2021'de teknik direktörlük macerasına atılmıştı.

BUGÜN RESMİ İMZAYI ATACAK

Antalyaspor ile bugün resmi sözleşmeye imza atacak Alex de Souza'nın listesinin ilk sırasındaki isim belli oldu. Brezilyalı çalıştırıcının Paraguay ekiplerinden Club General Caballero forması giyen Juan Alexander Franco'yu istediği öne sürüldü.

Antalayaspor'a genç yıldız! Alex de Souza, ilk transferini yaptı bile

İLK TRANSFERİ GERÇEKLEŞMEK ÜZERE

46 yaşındaki Brezilyalı çalıştırıcı, Antalyaspor ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Bu arada Alex de Souza, Antalyaspor'a ilk transferini de gerçekleştirmek üzere. Paraguay basınından ABC'nin geçtiği habere göre Antalyaspor, 21 yaşındaki orta saha oyuncusu Alexander Franco'yu transfer ediyor.

Antalayaspor'a genç yıldız! Alex de Souza, ilk transferini yaptı bile

Haberler.com / Alper Kızıltepe - Spor

Alex De Souza Antalyaspor Paraguay Spor Haberler

Netanyahu'yu evinde ağırlayan Trump: Başkan seçilmezsem 3. Dünya Savaşı çıkar

Netanyahu'yu evinde ağırlayan Trump: Başkan seçilmezsem 3. Dünya Savaşı çıkar

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Herkes pijamaya benzetti! Vakko'nun olimpiyata giden sporcularımız için tasarladığı kıyafete tepkiler çığ gibi

Herkes pijamaya benzetti! Vakko'nun olimpiyata giden sporcularımız için tasarladığı kıyafete tepkiler çığ gibi

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Küçük kızı kurtarmak yerine elinde termosla beklemiş! Beren Su'nun ölümünde ihmal iddiasını kanıtlayan fotoğraf

Küçük kızı kurtarmak yerine elinde termosla beklemiş! Beren Su'nun ölümünde ihmal iddiasını kanıtlayan fotoğraf

500

Yorumlar (13)

Seko:

10 haftayı görmez kovulur...

31
45
yanıtYanıtla
DEMOKRAT:

Öyle deme çok severim Alex'i bir Galatasaraylı olarak, efendidir, kibardır ve yeteneklidir. İnşallah başarılı olur ve ülkemize yeni gençler kazandırır. Başarılar dilerim kendisine.

yanıt72
yanıt4
Taş:

Zaten kendi takımını ve rakipleri tanıyıp kafasındaki sistemi oturtması en az 6-7 hafta sürer, her yeni hocanın en büyük handikapı budur, 10 da 5-6 yaparsa Türkiye liginde bu seviyede takım için çok iyi başarı olur ve üstüne ekleyerek devam eder, Alex ve Hagi gibi oyunu okuyan ve hep bir iki adım ileride olan topçu gelmedi Türkiye ye, görün de bakın Alex ve Antalya başarılı olacak

yanıt12
yanıt2
ibrahim eren:

Fenere 6 puan garanti felsefesi ile Antalyaspor'u yönetmezse başarılı olur. Yoksa emre'nin Ankaragücü gibi gider, Volkanın Hatay'ı gibi son anda kurtulur. Fener'li eskilerin 1nci önceliği fenere 2 maçta 6 puan kazandırmak sonra kendi takımları

12
21
yanıtYanıtla
Vll. Murat:

Yada GS nin Pendik Samsun Trabzon gibi garanti puanlarına benzer diyorsun

yanıt16
yanıt6
RC MD:

Kişi kendinden bilir işi. Ne oldu sivas maçı satacaktı Fenere? Sivas Feneri yendi. Trabzon Kasımpaşa Pendik Ankaragücü Başakşehir Samsun Konya say say bitmiyor GSye yatıp da Fenerden intikamımızı alacağız diyenler

yanıt12
yanıt3
RC MD:

Alex adamdır, kişiliği tartışılmaz, futbolculuğu efsanedir, teknik direktörlüğü de öyle olur inş.

10
1
yanıtYanıtla
Seko:

....başladı ıvır zıvır adamları getirmeye

yanıt2
yanıt0
Wingchun07 null:

antalyamız bu sene şampiyon olsun artık

3
1
yanıtYanıtla
Seko:

Hiç güleceğim yoktu....

yanıt2
yanıt2
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title