Haberler

Ankaraspor Antrenmanında Kahkaha Tufanı

Yeni Sezon Hazırlıklarını Abant'da Petro Club Otel'de Sürdüren Ankaraspor'un, Sabah Antrenmanı Neşe İçerisinde Geçti.

Yeni sezon hazırlıklarını Abant`da Petro Club Otel`de sürdüren Ankaraspor`un, sabah antrenmanı neşe içerisinde geçti.

Topla yapılan çalışmanın ardından, sahada yerlere konulan plastik işaretleri kapmak için yarış düzenlendi. Yarışmayı kaybeden oyunculara arkadaşları, çiftetelli, halay çekme ve şarkı söyleme cezası verdi. Yabancı futbolcuların halay çekmeye çalışması ise, oyuncuları kahkahaya boğdu. Ceza alanlar oynarken, arkadaşları ise alkışla tempo tuttu.

Abant kampında takımdaki disiplini sağlamaya çalıştığını belirten teknik direktör Aykut Kocaman, ``Bu takım, özellikle oyun anlamında yapmak istediklerini ya da futbolun temel gereksinimlerini biraz daha disiplinli şekilde yerine getirmesi gereken hale gelmeli. Hazırlık maçlarında da en çok buna dikkat ediyoruz. Skoru dert etmiyorum. Hiç bir zaman skora bakmıyorum, bugün de bakmadım yarın da bakmayacağım`` dedi. Yeni transferlerin hazırlık maçlarında sergilediği performansı da değerlendiren Kocaman, şunları söyledi:

``Kamp, futbolcuların takıma girmek için kendilerini gösterdiği dönemlerdir. Diğer bir anlamda kamplar, futbolcuların cicim ayları. Bu nedenle yanıltıcı olabiliyor. Yeni transferlerde şu ana kadar bir sıkıntı görünmüyor. Ankaraspor olarak ana kadromuzu çok bozmadık. Takımda çok sirkülasyon olmadı. Yeni oyuncular da, tanıdığım ve oyunculuk yeteneğini bildiğim futbolcular. Takıma uyum sağlamaları en büyük isteğimiz.``

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title