Haberler

Ne yapmaya çalışıyorsun Ancelotti? Arda Güler'e "Çocuk" deyip neden oynatmadığını açık açık söyledi

Güncelleme:

Arda Güler'e az süre verdiği için eleştirilerin hedefi olan Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti sessizliğini bozdu. Arda için sabırlı olunması gerektiğini belirten teknik adam, "Arda Güler, fiziksel olarak her geçen gün daha da iyiye gidiyor. Şu anda iyi ve süre almaya devam edecek. Üzerinde çok fazla baskı olduğunun farkındayım çünkü koca bir ülke onu Real Madrid'de forma giyerken görmek istiyor. Ancak çocuk daha 18 yaşında. Zamanı gelecek ve Real Madrid'de oynayacak" dedi.

Arda Güler, İspanya'da konuşulmaya devam ediyor. İspanyol devinin teknik direktörü Carlo Ancelotti, düzenlenen basın toplantısında genç yıldız için çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

"ARDA HENÜZ 18 YAŞINDA BİR ÇOCUK"

Arda için sabırlı olunmasını gerektiğini vurgulayan antrenör, " Arda Güler, fiziksel olarak her geçen gün daha da iyiye gidiyor. Şu anda iyi ve süre almaya devam edecek. Ancak daha önce de söylediğim gibi ona karşı sabırlı olmamız gerekiyor. Üzerinde çok fazla baskı olduğunun farkındayım çünkü koca bir ülke onu Real Madrid'de forma giyerken görmek istiyor. Ancak çocuk daha 18 yaşında. Zamanı gelecek ve Real Madrid'de oynayacak" dedi.

PEŞ PEŞE SAKATLIKLAR YAŞADI

Yıldız furbolcu Arda Güler, Madrid'in ABD'de yaptığı sezon öncesi kampında sakatlanmış ve 14 Ağustos'ta sağ dizinden menisküs ameliyatı olmuştu. Yaklaşık iki ay süren sakatlığından sonra 21 Eylül'de takımla beraber antrenmanlara başlayan Güler, 26 Eylül'de de tekrar sakatlanıp bir süre sahalardan uzak kalmıştı. Bu süreçten sonra riske edilmeyen ve zaman zaman takımdan ayrı çalışan Arda Güler, 201 gün sonra yeşil sahalara döndü.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Carlo Ancelotti Real Madrid Arda Güler Madrid Çocuk Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (7)

Ahmet Melih ALEMDAR:

Doğru söylüyor. Henüz çok genç ve uzun süredir de sakatlıklarla boğuşuyor. Lig kalitesi olarak bizim ligimizin çok üstünde. Fizik olarak zaten geliştiği gözle görülüyor ama daha da gelişmesi lazım. Zamanı geldiğinde zaten formayı alacaktır. Gittiği takım R.Madrid. İlk 11 deki oyuncuların hepsi de kendini kanıtlayan oyuncular. 11 in değişilmezi olmak o kadar kolay değil. Hele ki R.Madrid'te

96
8
yanıtYanıtla
itunes para:

keske basarili olsada bir dunya tanisa bizde gurur duysak

yanıt15
yanıt2
Hayri :

Başka ne olacak ki hocalar herzaman faydalanacağı oyuncuyu kadroda tutmak ister demekki daha istenilen seviyede değil ardayı ezilmiş bir kabiliyet hocayıda gaddar önyargılı göstermeye çalışan turk spor basınının tuccar yorumcularının bu işlere kafası basmaz bakmayın onların dediklerine

49
5
yanıtYanıtla
Mukan Kağan:

Hocaya katılıyorum, adam herşeyin farkında ayrıca kabul edelim Arda çok yetenekli ancak fiziken çok zayıf 1-2 yıl içinde vücudu pekişince ancolottinin vazgeçilmesi olur.

41
5
yanıtYanıtla
Memis Kolkiran:

Ancelotti romadayken gs ile oynanan maçtan sonra Türk lerim sevmez oldu ardayı pynatmaz bu

6
8
yanıtYanıtla
Ugur Eroglu:

Bence doğru söylüyor Messi yi hatırlayın adam formayı alabilmek için 3 yıl yedek olarak çıktı hep son 15 dk giriyordu ne oldu sabretti ve dev oldu. Arda sen daha nerdlvenin 1.basamagindasin lütfen sabret ve çalış çalış çalış

7
0
yanıtYanıtla
yorum bükücü:

fizik gücü giderken çok kötüydü. sürekli sakatlıkta yaşadı. çocuğu oynatıp riske atamaz. orası türkiye değil sakat oyuncuyu yetersiz oyuncuyu iğneyle sahaya sürmezler

5
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title