Haberler

Anadolu Efes, LDLC ASVEL'i yendi

Güncelleme:

Anadolu Efes Erkek Basketbol Takımı, THY Avrupa Ligi'nde LDLC ASVEL'i 89-84 yenerek önemli bir galibiyet elde etti. Başantrenör Erdem Can, oyuncularını tebrik ederken, LDLC ASVEL Başantrenörü Terence Jonathan Parker ise maçın zor geçtiğini belirtti.

Erdem Can : İç sahada alınan ilk galibiyet çok önemli

Sacit GÖNCÜ / İSTANBUL, (DHA)- Anadolu Efes Başantrenörü Erdem Can, 'Bizim için önemli bir galibiyet oldu. İç sahada alınan ilk galibiyet çok önemli. Maçın ikinci periyodundan itibaren savunmamızı sıkılaştırdık, prensiplerimize bağlı kaldık. Üçüncü çeyrekte de aynı şekilde devam ettik' dedi.

Anadolu Efes, Euroleague'in 3'üncü haftasında LDLC Asvel'i 89-84 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında Anadolu Efes Basketbol Takımı Başantrenörü Erdem Can ile LDLC Asvel Başantrenörü Terence Jonathan Parker açıklamalarda bulundu.

ERDEM CAN: PRENSİPLERİMİZE BAĞLI KALDIK

Önemli bir galibiyet aldıklarını söyleyen Anadolu Efes Başantrenörü Erdem Can, 'Bizim için önemli bir galibiyet oldu. İç sahada alınan ilk galibiyet çok önemli. Maçın ikinci periyodundan itibaren savunmamızı sıkılaştırdık, prensiplerimize bağlı kaldık. Üçüncü çeyrekte de aynı şekilde devam ettik. Maçta bazı basit hatalarımız da oldu. Avrupa Ligi çok önemli bir organizasyon olduğu için maçın sonunda yavaşladığınızda sorun yaşayabiliyorsunuz. Şimdi cuma günü Valencia ile yapacağımız maça odaklanacağız' ifadelerini kullandı.

LDLC Asvel Başantrenörü Terence Jonathan Parker ise şu ifadeleri kullandı:

'Bugün aslında bir şeyler yapmak için şansımız vardı ama başarılı olamadık. Onlara karşı savunma yapmak, ilk dakikadan itibaren çok zordu.?

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Anadolu Efes Erdem Can Basketbol Efes Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title