Haberler

Altınordu stresten kurtulamadı

Güncelleme:

SPOR Toto 1'inci Lig'de dün kritik Kocaelispor deplasmanından 2-2'lik beraberlikle dönen Altınordu, son 2 haftaya küme düşme stresini üzerinden atamadan girdi.

SPOR Toto 1'inci Lig'de dün kritik Kocaelispor deplasmanından 2-2'lik beraberlikle dönen Altınordu, son 2 haftaya küme düşme stresini üzerinden atamadan girdi. Kendisi gibi lige tutunma savaşı veren Kocaelispor önünde 1-0 geriye düşüp, 2-1 öne geçtikten sonra 87'nci dakikada yediği eşine az rastlanır kaza golüyle beraberliğe razı olan İzmir temsilcisi, altın değerinde 2 puan kaybetti. Bitime 2 hafta kala 42 puanla düşme hattının 1 puan ve 1 basamak üzerinde yer alan kırmızı-lacivertliler, bu hafta evinde küme düşen Balıkesirspor'la karşılaştıktan sonra sezonu Beypiliç Boluspor deplasmanında noktalayacak.

Geçen sezon Play-Off finalinde Altay'a 1-0 yenilerek Süper Lig'in kapısından dönen, bu sezon ise 2'nci Lig'e düşmeme mücadelesi veren Altınordu'da Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, "Kendi işimizi kendimiz halledeceğiz" mesajı verdi. Kalan 2 maçı kazanıp kümede kalacaklarını vurgulayan deneyimli teknik adam, "Galip geleceğimiz maçtan beraberlikle ayrılmak tabii ki üzücü. En azından rakibimizi altımızda tuttuk. Bu atmosferde kazandığımız puanı küçümsemeyip gerekli dersleri de çıkartacağız. Hesap kitap işlerine girmeden son 2 maçtan galibiyetle ayrılacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

KALECİ ALİ EMRE'YE TESELLİ

Kocaelispor'un son bölümde Kolovos ile skoru 2-2'ye getiren golü kamuoyunda büyük yankı uyandırırken, pozisyonun başrolündeki Altınordu kalecisi Ali Emre Yanar'ın maçtan sonra büyük üzüntü yaşadığı ifade edildi. Hakem Ali Palabıyık'ın 87'nci dakikada oyunu devam ettirdiği pozisyonda Yardımcı Hakem Serkan Çimen'in ofsayt bayrağına aldanarak endirekt serbest vuruş kullanmaya hazırlanan kaleci Ali Emre, müdahale etmediği topu rakibin filelere göndermesiyle büyük şok yaşadı. İtirazlara rağmen gol kararını değiştiremeyen Altınordulu futbolcuların soyunma odasında Ali Emre'yi, "Merak etme, 6 puan alıp ligde kalacağız" sözleriyle teselli ettiği bildirildi.


- İzmir
Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Altınordu Ali Emre İzmir Spor Haberler

Netanyahu'dan masum bebeklerin diri diri yandığı katliama skandal yorum: Trajik hata

Netanyahu'dan masum bebeklerin diri diri yandığı katliama skandal yorum: Trajik hata

Kılıçdaroğlu'ndan emeklilere yönelik çok konuşulacak sözler: Hak ediyorlar, yan kardeşim o zaman

Kılıçdaroğlu'ndan emeklilere yönelik çok konuşulacak sözler: Hak ediyorlar, yan kardeşim o zaman

2028'de Cumhurbaşkanı adayı olacağını açıklayan Sinan Oğan'ı sadece 48 kişi dinledi

2028'de Cumhurbaşkanı adayı olacağını açıklayan Sinan Oğan'ı sadece 48 kişi dinledi

Bakmadan Geçme

Adalet Bakanlığı atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de yayımlandı! Bugünün (28 Mayıs) kararları neler? Galatasaray Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılacak mı? #9917 Okan Buruk boşandı mı, ayrıldı mı? 28 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 28 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 28 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 28 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 28 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 28 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 28 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 28 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? #128680 28 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ferdi gidiyor mu? Ferdi Kadıoğlu hangi takıma gidiyor?
Çankırı Karatekin Üniversitesi'nde İstiklal Marşı'na saygısızlık yapan araştırma görevlisi açığa alındı

Çankırı Karatekin Üniversitesi'nde İstiklal Marşı'na saygısızlık yapan araştırma görevlisi açığa alındı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title