Haberler

Altay'ın yeni teknik direktörü Serkan Afacan, 1. Ligde ilk maçına çıkacak

Güncelleme:

Altay'ın yeni teknik direktörü Serkan Afacan, Çorum FK maçıyla birlikte kariyerinde ilk kez 1. Ligde görev alacak. Afacan, takımı kümede tutmak için mücadele edecek.

Mustafa KÖPRÜLÜ / İZMİR,

1'İNCİ Lig ekiplerinden Altay'ın yeni teknik direktörü Serkan Afacan, pazar günü deplasmanda oynayacakları Çorum FK maçıyla birlikte kariyerinde ilk kez bu ligde görev alacak. Daha önce 2'nci Lig'de Zonguldak Kömürspor, Van Spor, Uşakspor ve Menemen FK'yı çalıştıran 50 yaşındaki teknik adam, 1'inci Lig kariyerine zaferle başlamak için kolları sıvadı.

Bu sezon Tuna Üzümcü ve Djilali Bahloul'un ardından üçüncü teknik adam olarak göreve getirilen teknik patron Afacan, 5 puanla son sırada yer alan siyah-beyazlı ekibi kümede tutmak için ateşten gömleği giydi. Son 5 maçını kaybedip, 10 haftadır galibiyet alamayan Altay, yeni bir sayfa açmak istiyor. İzmir ekibinde sarı kart cezalısı Zeki forma giyemeyecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Altay Çorum Futbol Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title