Haberler

    Alisson İçin Liverpool'dan Rekor Teklif

    Merseyside ekibi Brezilyalı kaleciyi kadrosuna katmak için Roma'ya astronomik bir teklifte bulundu.

    Premier League'de yeni sezon öncesi kadrosuna bir kaleci takviyesi yapmak isteyen Liverpool'un gündemindeki ilk isim Alisson.

    The Guardian'da yer alan habere göre Merseyside ekibi, Dünya Kupası'nda Brezilya'nın kalesini koruyan Alisson için Roma'ya astronomik bir teklifte bulundu. Gazetenin haberinde Liverpool'un bu transfer karşılığında Roma'ya 70 milyon euro bonservis ücreti önerdiği, performans bonuslarıyla birlikte bu bedele 10 milyon euro daha eklenebileceği ifade edildi.

    Roma cephesi ise garanti ücret olarak Liverpool'dan 75 milyon euro talep ediyor. Geçtiğimiz sezon Mohamed Salah'ın transferi sırasında iki kulüp arasında iyi ilişkilerin kurulduğunun hatırlatıldığı haberde, Alisson konusunda da tarafların kısa süre içinde ortak bir noktada uzlaşacakları öne sürüldü.

    Transferin gerçekleşmesi halinde 25 yaşındaki Alisson, futbol tarihinin en pahalı kalecisi unvanını Gianluigi Buffon'dan devralmış olacak. 2001 yılında Parma'dan Juventus'a 53 milyon euro karşılığında transfer olan Buffon, bu unvanı uzun süredir elinde bulunduruyor. Premier League özelinde ise bu rekor, geçtiğimiz sezon Manchester City'nin Benfica'dan 40 milyon euroya kadrosuna kattığı Ederson'a ait.

    Premier League'de geçtiğimiz sezonu dördüncü sırada tamamlayan Liverpool'da özellikle Real Madrid'e 3-1 kaybedilen Şampiyonlar Ligi finalinde Loris Karius'un yediği hatalı goller, takımdaki kaleci sorununu yeniden gündeme getirmişti. Merseyside ekibinin diğer kalecisi Simon Mignolet'nin ise yeni sezonda daha fazla forma şansı bulabileceği bir takıma transfer olacağı tahmin ediliyor.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Liverpool Roma Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title