Haberler

Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'ın Mourinho teklifine cevap: Masada oturup tartışabilirsek bakarız

Güncelleme:

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, seçimlerdeki rakibi Aziz Yıldırım'ın Jose Mourinho'yu takımın başına getirme vaadini eleştirdi. Mourinho'nun derbi öncesi gündeme getirilmesini "büyük bir talihsizlik" olarak nitelendiren Koç, Yıldırım'ın ortak yatırım önerisine ise "Masada oturup medeni insanlar gibi tartışabilirsek bakarız" yanıtını verdi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Faruk Ilgaz Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, seçimlerdeki rakibi Aziz Yıldırım'ın dünyaca ünlü Portekizli teknik direktörü Jose Mourinho'yu takımın başına getirme vaadi ve kendisine yaptığı teklif ile ilgili açıklamalarda bulundu.

"DERBİ ÖNCESİ MOURINHO'YU GÜNDEME GETİRMEK TALİHSİZLİKTİ"

Ali Koç, Aziz Yıldırım'ın göreve gelmesi halinde Mourinho ile anlaşacağını duyurmasını doğru bulmadığını belirterek, "Son haftaya şampiyonluk şansıyla giriyoruz. Bu konuları konuşmanın yeri değil. Mourinho'yu derbi öncesi gündeme getirmek büyük bir talihsizlikti" dedi.

Ali Koç'tan Jose Mourinho sözleri! Aziz Yıldırım'ın teklifine ne dedi?

"OTURUP TARTIŞABİLİRSEK BAKARIZ"

Koç, "Aziz Yıldırım, Mourinho ile ilgili bir çağrı yaptı. Bu çağrıya cevabınız nedir?" sorusunu ise "Aşağı yukarı 2 senesi 45 milyon euro olacak bir yatırımı beraber ortak yapalım diyor. Ortak yatırımdan önce bir masada medeni insanlar gibi oturup tartışabilirsek bakarız" yanıtını verdi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Aziz Yıldırım Jose Mourinho Jose Mourinho Aziz Yıldırım Aziz Yıldırım Fenerbahçe Fenerbahçe Ali Koç Ali Koç Futbol Spor Haberler

Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

Gaziantep'te katliam! 5 kişiyi öldürüp aynı silahla intihar etti

Gaziantep'te katliam! 5 kişiyi öldürüp aynı silahla intihar etti

Kariye Camii'nde 79 yıl aradan sonra ilk bayram namazı kılındı

Kariye Camii'nde 79 yıl aradan sonra ilk bayram namazı kılındı

Bakmadan Geçme

Kurban Bayramı'nda borsa açık mı, kapalı mı? Borsa bayramdan sonra ne zaman açılacak? Kurban Bayramı'nda eczaneler açık mı, kapalı mı? Bayram tatilinde nöbetçi eczane nerede? Kurban Bayramı'nda AVM'ler açık mı, kapalı mı? Bayram tatilinde alışveriş merkezleri çalışıyor mu? #128717 Kurban Bayramı'nda sağlık ocağı kapalı mı, açık mı? Bayram'da hastaneler, poliklinikler ve sağlık ocakları çalışıyor mu? Kurban eti buzdolabında saklanır mı? Kurban eti hemen buzdolabına konur mu, ne kadar bekletilir? Kurban Bayramı'nda borsa açık mı, kapalı mı? Borsa bayramdan sonra ne zaman açılacak? Kurban Bayramı'nda sağlık ocağı kapalı mı, açık mı? Bayram'da hastaneler, poliklinikler ve sağlık ocakları çalışıyor mu? Kurban Bayramı'nda nereler kapalı? 16-17-18-19 Haziran'da kargo, eczane, bankalar kapalı mı, açık mı? Kurban Bayramı'nda nereler kapalı? 16-17-18-19 Haziran'da kargo, eczane, bankalar kapalı mı, açık mı? Kurban Bayramında Toplu Taşıma Ücretsiz 2024 | 16-17-18-19 Haziran toplu taşıma bedava mı? Bayramda metro, otobüs, vapurlar kaç gün ücretsiz? Kurban Bayramında Toplu Taşıma Ücretsiz 2024 | 16-17-18-19 Haziran toplu taşıma bedava mı? Bayramda metro, otobüs, vapurlar kaç gün ücretsiz? YUMUŞAK KURBAN ETİ KAVURMASI TARİFİ | Lezzetli kavurma nasıl yapılır? Kurban eti mangalda nasıl yumuşak olur? Kurban eti hemen yenir mi, kaç saat dinlenmeli? Diyanete göre kurban eti ne kadar sürede tüketilmeli? YUMUŞAK KURBAN ETİ KAVURMASI TARİFİ | Lezzetli kavurma nasıl yapılır? Kurban eti mangalda nasıl yumuşak olur? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 16 Haziran günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi?
Özel'den Erdoğan'ın 'İadeiziyareti hazmedemediler' sözlerine sert yanıt

Özel'den Erdoğan'ın "İadeiziyareti hazmedemediler" sözlerine sert yanıt

500

Yorumlar (4)

Yaşar Aksoy:

1-Fenerbahçe iyi bir transfer komitesi oluşturmalı Hata sıfır olmalı 2-Tribünlere hareket getirecek aktivite lazım ruh yok tribünlerde 3- ligin 2. Devresinde son maçlara yakın Oyunculara motivasyonu sağlayacak psikolog ordusu olmalı (final maçlarda apışıyoruz) 4- gs lobisi gibi her yerde kendi adamın olmalı lobini iyi yapıcan

10
1
yanıtYanıtla
Murat Bayraktar:

serdar dursun zajc mhy müldür king çöplerini takıma alıp lincoln crespo gibi kaliteli ve genç ayakları takımdan gönderen,dzeko bitmişini ısrarla oynatıp şampionluğu verdiktn sonra batshuayi yi oynatan,sürekli sakatlık yaşayan ve sakatlıktan dönemeyen heyetiyle ismail kartal ve ekibiyle devam.kendi

9
1
yanıtYanıtla
Nuri Aga:

He devam etsin ki biz hep şampiyon olakkkk

yanıt2
yanıt5
Nuri Aga:

Yaw he Ali koç he.

4
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title