Haberler

Alexandre Lacazette'in, sevgilisini Funda Gedik'le aldattığı iddia edildi

Güncelleme:

Arsenalli yıldız futbolcu Alexandre Lacazette'nin, uzun bir süredir ilişkisi olan kız arkadaşını, bir gece kulübü çalışanıyla aldattığı ortaya çıktı. Funda Gedik isimli gece kulübü çalışanıyla çıkmaya başlayan Lacazette'nin otel maceraları geceliği 1500 sterlin para ödediği öğrenildi.

Arsenalli yıldız futbolcu Alexandre Lacazette'nin, uzun bir süredir ilişkisi olan kız arkadaşını, bir gece kulübü çalışanıyla aldattığı ortaya çıktı.

The Sun'daki habere göre Fransız futbolcu, Funda Gedik isimli gece kulübü çalışanıyla çıkmaya başladığında Funda'nın, yıldız futbolcunun başka bir ilişkisi olduğundan haberi yoktu.

SEVGİLİSİYLE TATİLDEYKEN FUNDA'YA MESAJ ATMIŞ

İlişkilerinin başlamasının üzerinden üç ay geçtikten sonra Lacazette'nin bu yönde bir itirafta bulunması 23 yaşındaki Funda'yı hayal kırıklığına uğrattı.

Alexandre Lacazette'in, sevgilisini Funda Gedik'le aldattığı iddia edildi

Arsenalli futbolcunun, beş yıllık sevgilisi Manon Mogavero ile birlikte geçen yaz tatilde iken dahi telefonundan Funda'ya mesajlar yazdığı belirtildi.

"BANA PRENSES GİBİ DAVRANIYORDU"

Sonradan kendisini aldatılmış hissetmeye başlayan Funda'nın bir arkadaşına "Alexandre kendisiyle çıkmam için beni ikna etme sürecinde, bana bağlılık ve her türlü sözü verdi. Benim de buna inanmam zor olmadı çünkü bana prenses gibi davranıyordu" dediği aktarıldı.

Alexandre Lacazette'in, sevgilisini Funda Gedik'le aldattığı iddia edildi

Funda'nın sözlerine şöyle devam ettiği iletildi: "Düzenli olarak Londra'da lüks bir otelde kaldık. Tam o dönem uzun süreli bir ilişkisi olduğu itirafında bulundu. Ben tamamen şok oldum çünkü onun boşta olduğuna inanmıştım".

"Benimle iletişimini korumayı başardı, bir geleceğimiz olacağına dair söz verdi. Hemen hemen her gün, beni görmeye çabalıyordu. Sürekli mesaj atıyordu. Bu arada kendisi bir Premier Lig yıldızı olmadan önce hiç görüntülenmemiştik. Herkes bize bir çift gibi davranıyordu"

SEVGİLİSİNDEN JARTİYER GİYMESİNİ İSTEDİ

Lacazette'in, sevgilisinden jartiyer giymesini istediği ve ona kendisiyle nargile içmek isteyip istemediğini sorduğu da anlatılar arasında yer aldı. Futbolcunun Funda ile tanışmasının, Lyon'dan 52 milyon sterlinlik transferinden bir yıl sonra 2018 sonlarına doğru gerçekleştiği kaydedildi.

28 yaşındaki futbolcunun birlikte geçirdikleri otel maceraları için bu mekanlara geceliği 1500 sterlin para ödediği, Funda Gedik'i ailesine takım arkadaşlarına dahi tanıştırdığı, Funda'nın zamanının ise Lacezette'in kendisini adayacağına dair bekleyişiyle günlerini geçirdiğine dikkat çekildi.

Alexandre Lacazette'in, sevgilisini Funda Gedik'le aldattığı iddia edildi

Kaynak: Haberler.com / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (8)

tarafsız:

hep diyorum. kar degil AR yagmali

7
0
yanıtYanıtla
Dedi:

Evlilik dışı ilişkilerin çarpık ve çirkinliği işte ortada

6
1
yanıtYanıtla
ASLI:

TAKMA KAFANA GÜZELİM Bİ KAÇ GÜN GÜNÜNÜ GÜN ETDİN ZAMAN YENİ AŞKLARA YELKEN AÇMA YENİ MACERALARA ATILMA ZAMANIDIR.

2
4
yanıtYanıtla
Muzip:

Güzele bak, hizaya gel.

5
1
yanıtYanıtla
gerçeKral:

sana başka sevgililer buluruz

3
0
yanıtYanıtla
YAPMA YAV!!!:

O NAAL GÜZELMİŞ AAA GUZUM SANKİ ELİF TEYZEM.

2
0
yanıtYanıtla
serkan:

paran olursa kızların yüzde kaçını tavlarsın

2
0
yanıtYanıtla
Sergen Yalçın:

Yazık

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title