Haberler

Alanyaspor'un Sahte Formasının Yaptırılıp Dağıtıldığı İddiası

Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir'in, takımın sahte formalarını yaptırıp dağıttığına yönelik iddialara ilişkin, "Müdürün burada amacı sadece forma dağıtmak değil, müdürün amacı başka. Alanyaspor'un formalarının her türlü patenti, her şeyi Alanyaspor Kulübüne ait ama bu, kulübü hiçe saymıştır." dedi.

Çavuşoğlu, Cengiz Aydoğan Spor Tesisleri'nde, iddialara ilişkin gazetecilere yaptığı açıklamada, Aytemiz Alanyaspor formalarının bastırılıp dağıtılmasının etik ve yasal olmadığını söyledi.

Emniyet müdürünün gençlere, öğrencilere sahip çıkmasının doğal hakkı olduğunu aktaran Çavuşoğlu, şunları kaydetti:

"Biz de bundan gurur duyarız. Ama Alanyaspor'un formalarını bastıraraktan, dağıtaraktan, binlerce formayı bastırıp, devletin makam aracının bagajına doldurup, gelip burada her yerde, önüne gelene dağıtmakla olmaz. Yani müdürümüz aslında hata yapmıştır. Bunu aslında kulübümüzle istişare yapsa, biz tabii ki yardımcı oluruz. Tabii müdürün burada amacı sadece forma dağıtmak değil, müdürün amacı başka. Herkes siyaset yapabilir. Kesinlikle hakkıdır. İzinsiz Alanyaspor formalarını binlerce bastıraraktan, herkese dağıtaraktan bu olmaz. Neticesinde Alanyaspor'un formalarının her türlü patenti, her şeyi Alanyaspor Kulübüne ait ama bu, kulübü hiçe saymıştır."

"Ağır kelimeler kullandı"

Demir'in Konya'da görev yaptığı dönemde, kentte Alanyaspor'un oynadığı Süper Lig'e çıkma maçında turuncu-yeşilli taraftarların mağdur olduğunu savunan Çavuşoğlu, emniyet müdürünün kendisini bir başkan olarak arayıp sormadığını, ilgilenmediğini söyledi.

"O zaman emniyet müdürü neredeydi, sizce niye yapıyor?" diye soran Çavuşoğlu, bunun iyi araştırılması gerektiğini, daha önce de teşkilat ve ilçe başkanlarının kulübe müracaat ettiğini, hep birlikte formaları temin ettiklerini, onların da taraftara dağıttığını dile getirdi.

Çavuşoğlu, şöyle konuştu:

"Ne güzeldi. Bu konuyla ilgili de müdürün kendisini aradım. 'Biz Alanya'da Alanyaspor Store açtık ama siz Alanyaspor'un formalarını izinsiz bir şekilde dağıtıyorsunuz.' demeye kalmadan, bana net bir şekilde ağır kelimeler kullandı. Ben o kelimeyi burada kullanmayacağım. Bu söylediği kelimeyi 3 devlet memuru, polis, bir ilçe başkanı, bir gazeteci, bir sivil vatandaş benimle net bir şekilde duydu. Bu çok ayıp, olmaması gereken bir şey. Bu, Alanyaspor Kulübü Başkanı, yönetimi ve camiasına yapılan bir küfürdür, hakarettir. Şahsım adına suç duyurusunda bulundum. Kulübümüz adına da avukatlar, Alanyaspor Kulübünün haklarını izinsiz bir şekilde kullandığı için dava açtılar."

"Siyasi amaçlar için Alanyaspor'u hiç kimse kullanmasın"

Alanyaspor yönetimi olarak kulübün haklarını savunduğunu vurgulayan Hasan Çavuşoğlu, şöyle devam etti:

"Burada Alanyaspor adına birisi bir şey yapacaksa Alanyaspor Kulübüne müracaat etmesi lazım. Bizle görüşmesi lazım. Bizle görüştü de biz mi yardımcı olmadık? Biz gidip de Denizli'ye, Denizli Emniyet Müdürü adına, Denizli adına bir çalışma yapıyor muyuz? Siz Alanyaspor formalarını bastırıyorsunuz 3-5 bin tane, nasıl bastırdıysanız. Göğsüne de MD ismini yazıyorsunuz. Vatandaşa dağıtıyorsunuz. Niçin? Sahip çıktığınızdan mı bu? Hayır. Sahip çıkacak olsanız bizimle beraber hareket ederdiniz. Siyasi amaçlar için Alanyaspor Kulübünü hiç kimse kullanmasın. Siyasette herkes istediğini yapabilir ama bu şekilde olmaz. Biz müdüre güzel bir üslupla hitap ettik. Aldığımız cevabı da az önce söyledik. Taraftarın da herkesin de bu söylenenin bilinmesini isterim. Emniyet müdürü de olsa kimse o kelimeyi bize kullanamaz. Kimse kusura bakmasın biz de burada halkı temsil ediyoruz, Alanya'yı temsil ediyoruz."

Hakem kararları

Ligde hakem hatalarının son zamanlarda fazlaca gündeme geldiğine değinen Hasan Çavuşoğlu, şunları aktardı:

"Hatalar, VAR sistemi olmasına rağmen müsabakalara damgasını vurmaya başladı. Hakem hataları mutlaka olacaktır ama inşallah en asgariye indirirler. Hakemlerimiz biraz daha dikkat ederlerse, biraz daha gayret gösterirlerse, hataların biraz daha asgariye ineceğini düşünüyorum."

Merkez Hakem Kurulu Başkanı Yusuf Namoğlu'nun istifa kararını da değerlendiren başkan Çavuşoğlu, yeni gelecek kişinin herkesin ulaşabileceği, herkese adalet dağıtabilecek biri olmasını temenni etti.

Kaynak: AA / Spor

Aytemiz Alanyaspor Hasan Çavuşoğlu Mevlüt Demir Denizli Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Can Aslan kimdir? Memleket Partisi Erzincan Altınbaşak Belediye Başkan Adayı Can Aslan Kaç yaşında, nereli? Bayram tatili ne zaman? Ramazan Bayramı tatili kaç gün, 9 gün mü? 2024 Bayram tatili hangi günler? Burak Gürel kimdir? Memleket Partisi Çanakkale Ayvacık Belediye Başkan Adayı Burak Gürel Kaç yaşında, nereli? Talat Halefoğlu kimdir? Memleket Partisi Bilecik Bozüyük Belediye Başkan Adayı Talat Halefoğlu Kaç yaşında, nereli? Büyükçekmece Belediyesi hangi parti? Büyükçekmece Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Kızılcık Şerbeti Giray kim, gerçek adı ne? Kaan Taşaner kimdir, kaç yaşında? Yekta Faik Yılmaz kimdir? Memleket Partisi Artvin Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Yekta Faik Yılmaz Kaç yaşında, nereli? Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kimdir? Zafer Partisi Isparta- Merkez Belediye Başkan adayı Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kaç yaşında, nereli? Kızılcık Şerbeti full HD bölüm izle! Kızılcık Şerbeti 57. bölüm tek parça izle! Kızılcık Şerbeti son bölüm neler oldu? Hüseyin Yener kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gönen Belediye Başkan adayı Hüseyin Yener kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gelendost Belediye Başkan adayı Hüseyin Yalçın kaç yaşında, nereli? Ercan Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Isparta- Eğirdir Belediye Başkan adayı Ercan Yılmaz kaç yaşında, nereli? Abdülkerim Akkaya kimdir? Memleket Partisi Artvin Arhavi Belediye Başkan Adayı Abdülkerim Akkaya Kaç yaşında, nereli? Adil Gürbüz kimdir? Memleket Partisi Artvin Ardanuç Belediye Başkan Adayı Adil Gürbüz Kaç yaşında, nereli? Turgay Şirin kimdir? Memleket Partisi Ardahan Çıldır Belediye Başkan Adayı Turgay Şirin Kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title