Haberler

Al Nassr'da deprem! Cristiano Ronaldo geldiği gibi gidiyor

Güncelleme:

Al Nassr ile 2.5 yıllık sözleşme imzalayan Cristiano Ronaldo için Suudi Arabistan ekibinin teknik direktörü Rudi Garcia çarpıcı bir açıklamada bulundu. Kariyerini Al Nassr'da bitirmesi beklenen Portekizli yıldız için deneyimli hoca, "Ronaldo bence önümüzdeki yıllarda yeniden Avrupa'da oynayacak." dedi.

Manchester United'dan ayrıldıktan sonra sürpriz bir şekilde Al Nassr'a imza atan Cristiano Ronaldo için yeni teknik direktöründen bomba bir açıklama geldi.

"YENİDEN AVRUPA'DA OYNAYACAK"

Ronaldo'nun geleceğine dair konuşan Rudi Garcia, "Ronaldo rakip savunmaları aşma konusunda bize büyük bir katkı yapacak. O dünyanın en iyilerinden biri. Al Nassr'ın kariyerindeki son takım olacağını ise düşünmüyorum. Ronaldo bence önümüzdeki yıllarda yeniden Avrupa'da oynayacak." dedi.

HENÜZ GOL ATAMADI

Suudi Arabistan ekibiyle iki resmi maça çıkan Cristiano Ronaldo, henüz gol atamadı. Al Nassr ile 2.5 yıllık sözleşme imzalayan Portekizli yıldız, senelik 200 milyon euro kazanıyor.

Haberler.com / Ali Gülhan - Spor

Cristiano Ronaldo Suudi Arabistan Al Nassr Deprem Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün Star TV'de Görümce filmi ekranlara geliyor. Filmin başlamasıyla birlikte izleyiciler, Görümce nerede çekildi? Hangi il ve ilçede çekildi? Görümc ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir?
500

Yorumlar (5)

corci:

la ne avrupası, araplardan başka kim para verir buna

210
566
yanıtYanıtla
Ömer KÖK:

Çocuk seni döverim.Karşındaki kim lan koskoca Cristiano Ronaldo'yla böylemi konuşuyorsun?

yanıt5
yanıt9
Mikail arman:

Ben şahsen Ronaldoyu severim.Ronaldo, ağırbaşlı,kibirsiz, sisal bir insandır. Ancak gol atamıyorsa, bazı yetenek ve kapasitesini yitirmişse kapı kapı gezmesine zaten ihtiyacı olmazki.Parası olan klüblerde zaten zaten bizzat kendi reklamları içın oynatıyorlar.

298
38
yanıtYanıtla
Ali TIMUR:

Bizim ligi avrupa sayarsa neden olmasın değil 40 yaşında 45 yaşında bile oynar , sonuçta R7 bu gazoz değil

38
23
yanıtYanıtla
Serhat Azizoğlu:

All nassr sanki Ronaldodan önce. Her yıl şampiyonlar Ligi'nde oynuyordu Takımda uyum sorunu var 2 maçta adamı bitirdiniz

42
16
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title