Haberler

Akıbeti merak konusuydu! Fenerbahçe, Rossi'yle yollarını ayırdı

Güncelleme:

Fenerbahçe, kadroda düşünülmeyen Diego Rossi'nin transferi için Amerikan futbol kulübü Columbus Crew ile anlaşmaya vardı. Sarı-lacivertli kulüp, bu transfer için 5.6 milyon dolar bonservis, 1 milyon dolar bonus ve sonraki satıştan yüzde 15 pay alacak.

Fenerbahçe, yeni sezon kadrosunda düşünülmeyen Diego Rossi'nin transferi için Amerikan futbol kulübü Columbus Crew ile anlaşma sağlandığını açıkladı.

5.6 MİLYON DOLAR BONSERVİS + 1 MİLYON DOLAR BONUS

Süper Lig devi Fenerbahçe, Uruguaylı Diego Rossi'nin Columbus Crew'e transferi için görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi. Sarı-lacivertliler, bu transfer için 5.6 milyon dolar bonservis, 1 milyon dolar bonus ve sonraki satıştan yüzde 15 pay alacak.

KULÜP AÇIKLAMA YAPTI

Fenerbahçe'den KAP'a yapılan açıklama şu şekilde; "Profesyonel Futbolcumuz Diego Martin Rossi Marachlian'ın, A.B.D. kulübü Columbus Crew SC'ye transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Columbus Crew SC, Futbolcunun kulübümüzle olan sözleşmesinin feshi karşılığında kulübümüze, 5.630.000 USD bonservis bedeli ve 1.000.000 USD bonus ödeyecektir. FIFA talimatları gereği doğacak olan dayanışma katkı payı transfer bedeline dahildir. Ayrıca, Futbolcunun ileride diğer bir kulübe transferi halinde; Columbus Crew SC'nin elde edeceği transfer bedelinin %15'i sonraki satıştan pay olarak kulübümüze ödenecektir. Yatırımcılarımızın bilgisine sunarız."

KADRODA DÜŞÜNÜLMÜYORDU

Sarı-lacivertlilerde İsmail Kartal'ın yeni sezonda kadroda düşünmediği isimlerden biri olan Diego Rossi'nin geleceği belli oldu. Fenerbahçe, Uruguaylı futbolcu için ABD ekibi Columbus Crew SC ile görüşmelere başlandığını duyurdu. Rossi'nin transferinin kısa süre içinde tamamlanması bekleniyor.

BEKLENTİLERİ KARŞILAYAMADI

Fenerbahçe'nin büyük umutlarla transfer ettiği Diego Rossi, sarı-lacivertli forma altında beklentileri karşılayamadı.

Akıbeti merak konusuydu! Fenerbahçe, Rossi'yle yollarını ayırdı

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Futbol Diego Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title