Haberler

Ajax'ın hocası Erik ten Hag'dan maç öncesi çarpıcı yorum: Beşiktaş şu an grupta zayıf bir takım

Güncelleme:

Yarın akşam Hollanda'da oynanacak maç öncesi Ajax Teknik Direktörü Erik ten Haag, basın toplantısı düzenledi. Hag, "Beşiktaş şu an grupta zayıf bir takım. Çok sakatları var ama kendilerine güveniyorlar. Biz de kendimize güveniyoruz" dedi.

Ajax Teknik Direktörü Erik ten Hag ve Daley Blind, Beşiktaş karşılaşması öncesi basın toplantısı düzenledi. İk isim de iddialı açıklamalarda bulundu.

"ÇOK SAKATLARI VAR"

Ajax Teknik Direktörü Haag, "Beşiktaş belki şu an grupta zayıf bir takım gibi görünüyor ama Şampiyonlar Ligi maçları kolay değil. Çok sakatları var ama kendilerine güveniyorlar. Biz de kendimize güveniyoruz. Bence Beşiktaş'ın en önemli futbolcusu yarın sahada olacak. O isim de Batshuayi" diye konuştu.

Ajax'ın hocası Erik ten Hag'dan maç öncesi çarpıcı yorum: Beşiktaş şu an grupta zayıf bir takım

"BEŞİKTAŞ'IN BİZİ YENMESİ ZOR OLUR"

Takımın tecrübeli isimlerinden Blind ise şu sözleri kullandı: Biz iyi oynarsak, Beşiktaş'ın bizi yenmesi zor olur. Fikstür çok yoğun tabii ki. Haftada birkaç maç oynamak hoşuma gidiyor. Daha fazla maç yapabilmek keyifli. Takım olarak iyi hazırlandık. Beşiktaş'ın çok oyuncusu var. Çok sakatları olup olmadığına bakmıyoruz ve Beşiktaş'ı da küçümsemiyoruz.

Kaynak: Haberler.com / Spor

UEFA Şampiyonlar Ligi Ajax Cape Town FC Beşiktaş Haberler

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

500

Yorumlar (6)

tövbekar 34:

sinan engin ve sergen cok büyük konusm,aya basladilar havaya girdiler onlarin yenilmesi ders olur ama olan ülke puanina oluyor yazik gönlüm ülke puani kazansun gövsünde ayyildiz olan kazabsin istiyor ama kibirli olani ALLAH alcartir demedi demeyin

18
9
yanıtYanıtla
Çınar Saraç:

Gayet doğal adam abartmamış 13 adam yok eksik Beşiktaş’ta ve ajax dua edin farka koşmasın yoksa maç 8-0 biter

15
5
yanıtYanıtla
Huseyin Celik:

Besiktas sen ve senin gibilerin canını fazla acitmis olmalı, kına yakarsin artık

yanıt3
yanıt3
O. Kara:

adam resmen bjk ile dalga geçmiş bence.

11
3
yanıtYanıtla
Murat ÖREN:

Bu yorum maç berabere biter demek. Şampiyonlar liginde hiç bir rakibi küçümseyemezsin. Rakibi zayıf gördüğünde sıkıntı çekersin.

6
2
yanıtYanıtla
Murat ÖREN:

Beraberlik diledik ama olmadı .Sağlık olsun. Avrupa'da bizi temsil eden tüm takımlarımızı yürekten destekliyoruz.

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title