Haberler
Güncelleme:

Ahmet Çakar'ın Erden Timur hakkındaki 'Tarikat' iddialarına Galatasaray'dan çarpıcı yanıt

Yorumcu Ahmet Çakar, Galatasaray yöneticisi Erden Timur'un bir tarikat üyesi olduğunu ve Timur 'Proje' olduğunu iddia etmişti. Galatasaray Kulübü, bu açıklamalara karşı sert bir yanıt verdi: "23. Şampiyonluk yolundaki kararlılığımızdan duyulan korku ve endişe olduğu aşikardır."Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (4)

sadece kadir:

AHMET ÇAKAR BOŞ TENEKE GİBİ. BOŞA SES ÇIKARIYOR

64
21
yanıtYanıtla
Kaya Bey:

hiçbir gerçeklik payı yokmu gördüğümüz şey ne acaba, kopun artık bu tarikat cemaat işlerinden kim ve kimler bu tür işler yapıyorsa toplumuzda yeri olmasın. hangi takımda olduğu önemli değil temizlensinler her yerden.

15
34
yanıtYanıtla
Murat ÖREN:

O görüntüler Ahmet Çakar'ın boş boğazlığı. Ne tarikat görüntüsü var nede Cemaat. Görüntüler camide olabilir ama niyetin yardım amaçlı camiler var. Böyle bir durum gibi duruyor. Çakar'ın tek amacı reklam yaparak gündemde kalmak.

33
14
yanıtYanıtla
ilteris ilteriş:

ne alaka var tarikat üyesi olan insanda bu ülkeye hizmet edebilir art niyetli olmadıkçada,,, senin tercihin ayrı başkasının tercihi ayrı .... insanların nasıl yaşayacağına kimse karar veremez.... önemli olan topluma zarar vermesin. suç sahsidir bir kişinin art niyeti bir zümreyi komple bağlayamaz

27
11
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title