Haberler

Ahmet Çakar'dan Fenerbahçe taraftarının Putin tezahüratına ilişkin bomba iddia: UEFA acil koduyla toplandı

Güncelleme:

Ukrayna temsilcisi Dinamo Kiev'e 2-1 kaybederek Şampiyonlar Ligi'ne veda eden Fenerbahçe'de tribünlerde yapılan Vladimir Putin tezahüratı büyük tepki çekti. Ünlü yorumcu Ahmet Çakar bu tezahürat sonrası UEFA İcra Kurulu'nun acil koduyla toplandığını ve sarı-lacivertlilerin büyük bir tehlikeyle karşı karşıya olduğunu belirtti.

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 2. eleme turunda Dinamo Kiev'e sahasında 2-1 yenilirken, sarı-lacivertli tribünlerde yapılan Vladimir Putin tezahüratı çok konuşuldu.

"PUTİN TEZAHÜRATI BÜYÜK SIKINTI YARATACAK"

Konuya ilişkin paylaşımda bulunan ünlü yorumcu Ahmet Çakar, "UEFA icra kurulu acil koduyla telekonferansla toplandı. Maçın gözlemci ve temsilcisi ile görüştüler. Putin tezahüratı büyük sıkıntı yaratacak." ifadelerini kullandı.

Ahmet Çakar'dan Fenerbahçe taraftarının Putin tezahüratına ilişkin bomba iddia: UEFA acil koduyla toplandı

"TÜM ZAMANLARIN EN VAHİM TEZAHÜRATI"

UEFA Başkanı Ceferin'e büyük baskı olduğunu belirten Çakar ayrıca, "Avrupa ülke liderlerine göre 'Putin tezahüratı' tüm zamanların en vahim tezahüratı olarak değerlendiriliyor" dedi.

Haberler.com / Ali Gülhan - Spor

Vladimir Putin Ahmet Çakar Dinamo Kiev Fenerbahçe Haberler

Bakmadan Geçme

Yeşilyurt'ta okullar tatil edildi mi? Tokat Yeşilyurt'ta okullar tatil mi edildi, neden? SON DAKİKA TOKAT SULUSARAY'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Sulusaray'da okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA 18 NİSAN AZ ÖNCE DEPREM Mİ OLDU? Tokat'ta en son depremler kaç şiddetinde oldu? Kandilli Rasathanesi ve AFAD deprem listesi! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (18)

baklavacı çeto :

inanılır gibi değil. size ne be olum putinden ukranyadan. demek ki putine karşı ukranyayı desteklemeniz sahaya kadarmış. umarım feneri ömür boyu avrupadan men ederler.

147
52
yanıtYanıtla
apolat:

çeto musun keto musun zorrruna giden bir şeyler var fenerle ilgili ama bu kadar belli etme, gol sonrası adam gibi sevinmeyene sevmediği yerden vurursun bu fanatikliktir.. hadi işine bak sen

yanıt17
yanıt61
ÖNDER ÇELİK:

baklavacı çeto :HAVA BULUTLU AMA YAĞMAZ BOŞUNA DUA ETME

yanıt8
yanıt6
cemil karaca :

Burda Ukraynada ölen çocuklar üzerinden ukraynayı savunup Fenerbahçe taraftarına veryansın edenler yıllardır dünyanın çeşitli ülkelerinde müslümanların masum evlatları öldürlürken nerdeydiz ?İki yüzlü düzenbazlar .

79
104
yanıtYanıtla
Emre Yumuk:

Herkes tezarühatı konuşuyor ama kimse kievin oyuncusunun gol attıktan sonra fenerbahçe taraftarını tahrik ettiğini konuşmuyor. Adam tahrik etmese kimse o tezahüratı yapmayacaktı.

51
107
yanıtYanıtla
Ferhan Erol:

Tahrik edebilir bu gayet normal önemli olan tahrike kapılmamak yaptığı tahrikte başka takım hareketi üzerinden Taraftarın yaptığı ne ülkesi işgal altındaki bir takımı aşşağılamak

yanıt30
yanıt9
Halil İbrahim Bülbül:

250 sene ceza yesinler üzülmem..yerine başka delikanlı bir takım gider

106
44
yanıtYanıtla
ÖNDER ÇELİK:

SENİN GİBİ DELİĞİKANLIYI GÖNDERİRİZ.

yanıt20
yanıt20
sadece kadir:

binlerce insanın ahını alan Putine destek verecek kadar seviyesizleşeceğini düşünmüyordum ama bunu da yaptılar. seviyesizlik diz boyu. yazıklar olsun o tezahüratı yapanlara.

115
25
yanıtYanıtla
Erkan Magdenli :

lan adamların 3 topu da direkten döndü.. adamın yaptığı hareket tirbünlere pençe işareti yapmak. o da beşiktaş tan dolayı. zaten sarı kart gördü. bunları bile yenemiyolar bide tutmuş terbiyeszlik yapıyolar. yazık ayıp. utandım

97
38
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title