Haberler

Afyonkahisar'da Afjet Afyonspor Coşkusu

AFJET Afyonspor'un Spor Toto 1'inci Lig'e yükselmesi Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde coşkuyla kutlandı.

AFJET Afyonspor'un Spor Toto 1'inci Lig'e yükselmesi Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde coşkuyla kutlandı.

TFF 2'nci Lig Play-Off finalinde 27 Mayıs'ta Sakaryaspor'u 2- 1 yenerek Spor Toto 1'inci Lig'e yükselen Afjet Afyonspor için Sandıklı'da düzenlenen kutlama töreni için ilçeye gelen sporcular ve yöneticiler meşalelerle karşılandı. Kulüp Başkanı Salih Sel, Belediye Başkanı Mustafa Çöl ve Takım Kaptanı Türker Toptaş, ellerinde şampiyonluk kupasıyla takım otobüsünden taraftarları selamladı. Cumhuriyet Parkı'nda toplanan taraftarlar araçlarıyla takım otobüsünü takip ederek konvoy halinde şehir turu yaptı. Daha sonra Belediye Meydanı'nda toplanan taraftarlar meşaleler yakıp, şampiyonluk kupası ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Kutlamalar esnasında taraftarlar 'İnanıyoruz, güveniyoruz bu sene de Süper Lig'e çıkıyoruz" şeklinde tezahüratlarda bulundu.

Afjet Afyonspor Kulüp Başkanı Salih Sel konuşmaya başladığında ise taraftarlar "Büyük başkan, büyük başkan" diye tezahüratlarda bulundu. Başkan Sel ise "Sizler büyüksünüz, sizler olmasanız bizler bir hiçiz. Sizlerle beraber büyüğüz" diye karşılık verdi.

Yıllardır ligde oynayan takımları geride bırakarak 1'inci Lige yükseldiklerini belirten Başkan Sel, " Her zaman 'Sporcusuyla, seyircisi ile yönetimi ile örnek kulüp olalım' dedik. İnşallah Türkiye'de örnek bir kulüp olacağız. Kadromuzu muhafaza ederek takviyeler yaptık. Bölgesel Amatör Lig'den beri oynayan 4 futbolcumuz vardı. İnşallah 1'inci Lig'de de oynayacaklar. 13 oyuncumuz ile anlaşma imzaladık. 4-5 futbolcu takviyesi yapacağız. 10 yıllık bir hedef koymuştuk. 2023 yılında Süper Lig demiştik. Allah nasip ederse 2023'e kalmadan Süper Lig'e çıkacağımıza inanıyorum" dedi.

Takım kaptanı Türker Toptaş ise taraftarların duası ve desteği, kendilerinin de çabasıyla mutlu sona ulaştıklarını kaydetti.

Konuşmaların ardından Kulüp Başkanı Salih Sel, Belediye Başkanı Mustafa Çöl, kaptan Türker Toptaş ve taraftarlar şampiyonluk kupasıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

-Taraftarlar ve kupa

-Taraftarlar kupayı cep telefonlarına çekerken

-Taraftarlar kupa ile hatıra fotoğrafı ve selfi çekerken

-Afjet Afyonspor Başkanı Salih Sel Konuşması

-Takım Kaptanı Türker Toptaş konuşması

-Takım Kaptanı Türker Toptaş taraftarlar ile slogan atarken

-Kulüp Başkanı Salih Sel,Belediye Başkanı Mustafa Çöl ve taraftarlar şampiyonluk kupasını kaldırırken

-Taraftarlar meşaleleri yakarken

-Taraftarlar kupa ile selfi ve hatıra fotoğrafı çektirirken

-Taraftarlar kulüp başkansı Salih Sel ile hatura fotoğrafı çektirmesi.

- Afyonkarahisar

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Sandıklı Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title