Haberler

    Abd, Meksika ve Kanada Futbol Federasyonlarından Tff'ye Ziyaret

    ABD, Meksika ve Kanada'nın futbol federasyonu başkanları, Türkiye Futbol Federasyonuna (TFF) ziyarette bulundu.

    TFF'nin internet sitesinden yapılan açıklamada, 2026 FIFA Dünya  Kupası'nın ev sahipliğine ortak aday olan ABD, Meksika ve Kanada'nın futbol  federasyonu başkanlarının, Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim  Tesisleri'nde TFF Başkan Vekili ve UEFA Yönetim Kurulu Üyesi Servet Yardımcı ile  bir araya geldiği bildirildi.
    ABD Futbol Federasyonu Başkanı Carlos Cordeiro, Meksika Futbol  Federasyonu Başkanı Decio de Maria ile Kanada Futbol Federasyonu Başkanı Steve  Reed'in gerçekleştirdiği ziyarette, Yardımcı'nın yanı sıra TFF Yönetim ve İcra  Kurulu Üyesi Cengiz Zülfikaroğlu, yönetim kurulu üyesi Alaattin Aykaç ve genel  sekreter Kadir Kardaş'ın da hazır bulunduğu kaydedildi.
    Dünya futbolundaki konuların ele alındığı görüşmede konuk federasyon  başkanlarının, 2026 FIFA Dünya Kupası adaylık çalışmaları hakkında bilgi  verdikleri ifade edildi. Servet Yardımcı'nın da Türkiye'nin 2024 Avrupa Futbol  Şampiyonası ev sahibi adaylığı ile ilgili 3 ülkenin federasyon başkanını  bilgilendirdiği ifade edildi.
    Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'ni gezen ve  beğenilerini dile getiren federasyon başkanlarına, Servet Yardımcı tarafından  milli takım formasının hediye edildiği belirtildi.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Amerika Birleşik Devletleri Kanada Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title