Haberler

Sinirlenip rastgele vurduğu top hakemin boğazına gelince Djokovic turnuvadan diskalifiye edildi

Güncelleme:

Dünya 1 numarası Novak Djokovic, Amerika Açık'a hakem kararıyla veda etti. Turnuvanın 4. turunda İspanyol tenisçi Pablo Carreno Busta ile karşı karşıya gelen Sırp raket, maçın ilk setinde sinirlenerek rastgele gönderdiği topun çizgi hakeminin boğazına isabet etmesi sonucu turnuvadan diskalifiye edildi.

ABD'nin New York kentinde düzenlenen ABD Açık Tenis Turnuvası'nın 7. gününde 4. tur karşılaşmalarına devam edildi.

Kariyerinin 18. grand slam şampiyonluğuna ulaşmayı hedefleyen tek erkekler dünya 1 numarası Sırp Djokovic, İspanyol Pablo Carreno Busta ile korta çıktı.

DİSKALİFİYE EDİLİNCE RAKİBİ ÇEYREK FİNALE YÜKSELDİ

Karşılaşmanın ilk setinde rakibine 6-5 yenik durumda olan Djokovic'in sinirlenip rastgele vurduğu top çizgi hakeminin boğazına isabet etti. Bunun üzerine 33 yaşındaki tenisçi diskalifiye edilirken, Busta çeyrek finale yükseldi.

Sinirlenip rastgele vurduğu top hakemin boğazına gelince Djokovic turnuvadan diskalifiye edildi

Bunun yanı sıra 5 numaralı seribaşı Alman Alexander Zverev, İspanyol rakibi Alejandro Davidovich Fokina'yı 1 saat 34 dakika süren karşılaşmada 6-2, 6-2 ve 6-1'lik setlerle 3-0 yenerek çeyrek finale çıkan diğer isim oldu.

Kaynak: AA / Spor

Amerika Birleşik Devletleri New York Tenis Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500

Yorumlar (12)

YİĞİT:

TOPU YERDEN ATIYOR O KADININ BOĞAZINA İSABET ETMESİ ÇOK ÇOK ZOR BİR DURUM. . . MUHTEMELEN BİRİSİ YÜKLÜ MİKTARDA BAHİS YAPTI BUNLAR DA İPTALE BU ŞEKİLDE GİTTİ :)

11
16
yanıtYanıtla
EGLENCESİNE:

Hakem zaten havada durmuyor kardesm :D hatta egildikleri bile oluyor:D

yanıt6
yanıt1
mc duvar çatlağı:

kadına aşık oldum. . . çok tatlı yaaaaaa. . . .

8
14
yanıtYanıtla
HARPİA EAGLE:

O kadın senin gibi daha görür görmez aşık olabilen basit birine aşık olur mu sence ? Senden ancak köpek gezdirenler için çiş yapılacak duvar olur ! Aşık olmadan çatlaklarını onar önce .

yanıt1
yanıt0
rıfat:

1 dk reklam mı olur

13
2
yanıtYanıtla
Bağımsız adil:

Gerçekten haksızlık ve hakem için de talihsizlik yalnız hakem bu spor da bu tür kazaların olma ihtimalini bilmeli nü sporcunun diskalifiye olması için bahaneleri olmuş

3
5
yanıtYanıtla
YİĞİT:

HAVALI DJOKO GICIK OLUYORUM ZATEN KENDİSİNE İYİ OLMUŞ. . .

3
3
yanıtYanıtla
İlgi cekmek icin:

Reise laf yok

yanıt2
yanıt1
AZİZ:

Başka türlü gideceği yoktu

5
1
yanıtYanıtla
Rüstem:

Hesap Makinesi ile çekmişler görüntüyü

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title