Haberler

A Milli Takım hayali suya düşen Sergen Yalçın'dan Samsunspor sürprizi! İlk görüşme gerçekleşti

Güncelleme:

Hüseyin Eroğlu ile yolları ayırmaya hazırlanan Samsunspor, teknik direktör Sergen Yalçın ile bir görüşme gerçekleştirdi. A Milli Takım'ın başına geçmek isteyen ancak TFF'nin Montella tercihi sonrası bu hayalleri suya düşen Yalçın, rotayı Karadeniz ekibine kırabilir.

A Milli Takım'ın teknik direktörü olmak istediğini her fırsatta dile getiren Sergen Yalçın, TFF'nin Montella ile anlaşması sonrası sürpriz bir görüşme gerçekleştirdi. Samsunspor, deneyimli hocayla ilk teması kurdu.

İLK GÖRÜŞME YAPILDI

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Hüseyin Eroğlu ile yolları ayırmaya hazırlanan Samsunspor, Sergen Yalçın ile ilk görüşmeyi gerçekleştirdi. A Milli Takım'ın başına geçme olasılığı ortadan kalkan deneyimli hocanın bu teklife sıcak bakabileceği konuşuluyor.

1.84'LÜK PUAN ORTALAMASI YAKALADI

Son olarak Beşiktaş'ı çalıştıran Sergen Yalçın, siyah-beyazlılarla hem lig hem Türkiye Kupası'nda şampiyonluğa ulaştı. Deneyimli çalıştırıcı, Beşiktaş'ın başında çıktığı 79 maçta 1.84'lik puan ortalaması yakaladı.

A Milli Takım hayali suya düşen Sergen Yalçın'dan Samsunspor sürprizi! İlk görüşme gerçekleştiHüseyin Eroğlu

A Milli Takım hayali suya düşen Sergen Yalçın'dan Samsunspor sürprizi! İlk görüşme gerçekleşti

Kaynak: Haberler.com / Spor

Hüseyin Eroğlu Sergen Yalçın Milli Takım Samsunspor Karadeniz Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz nereden izlenir? Canlı maç izleme linki CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 28 Nisan Pazar günün maçları nereden izlenir? Göztepe Süper Lig'e çıktı mı 2024? Furkan sakatlandı mı? 28 Nisan Pazar Survivor Furkan'a ne oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 28 Nisan Pazar 2024? Survivor kim kazandı? 28 Nisan Pazar Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title