Haberler

A Milli Takım'da deprem! Soyunma odası karıştı, Stefan Kuntz ile futbolcular birbirine girdi

Güncelleme:

Portekiz ve İtalya maçları öncesinde A Milli Takım'da teknik direktör ile futbolcuların takımın dizilişi konusunda ayrı düşerek birbirine girdiği iddia edildi. Serdar Aziz'in 3'lü savunmada oynamak istemediği, Cengiz Ünder ve Burak Yılmaz'ın da taktiğe muhalefet ettiği ifade edildi.

2022 Dünya Kupası play-off yarı final maçında A Milli Takım, teknik direktör Stefan Kuntz'un sürpriz tercihiyle 3-4-3 sistemiyle çıkmıştı. Ay-Yıldızlı ekipte karşılaşma öncesinde futbolcuların, Alman hocayla sistem üzerine tartıştığı öne sürüldü.

SERDAR AZİZ SAHAYA ÇIKMAK İSTEMEDİ

Fanatik'te yer alan habere göre, 3'lü savunmada Alman Kuntz'un Merih ve Çağlar'ın yanında ilk tercihi Serdar Aziz'di. Ancak Serdar 3'lü savunmada oynamak istemedi. Kenan Koçak Kaan Ayhan'ın oynamasını istedi hatta antrenmanlarda bu isme şans verdiler. Portekiz maçının oynanacağı gün ise Alman teknik adam Ozan Kabak'ı sahaya sürdü.

FUTBOLCULAR ÇOK RAHATSIZ OLDU

Cengiz Ünder de Burak Yılmaz gibi Kuntz'un sistemine muhalefet etti. Hatta ikili arasında tansiyon yükseldi ancak Cengiz de Stefan Kuntz'u kararından döndüremedi. Özellikle Süper Lig'de forma giyen Abdülkadir, Dorukhan Toköz, Rıdvan Yılmaz, Umut Bozok ve Serdar Dursun gibi oyuncuların yerine yurt dışından gelen oyuncuların tercih edilmesi de takımda büyük rahatsızlık yarattı.

İSTİFA ETMESİ GÜNDEMDE

A Milli Takım'daki oyuncuların büyük bölümü kadronun milli takım sorumlusu Hamit Altıntop tarafından dizayn edildiğini düşünüyor. Bu arada teknik ekipten bazı isimlerin de sistem konusunda Kuntz'a muhalefet ettiği ancak son kararı yine Alman teknik adamın verdiği gelen haberler arasında. Bu isimlerden bazılarının istifa dahi edebileceği konuşuluyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

A Milli Futbol Takımı Cengiz Ünder Burak Yılmaz Stefan Kuntz Serdar Aziz Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (3)

Hakan B.:

Takım maalesef çok lakayıt. Forvet ofsayta düşmekten Yılmaz, yedek topçu oynatmayacaksan neden seçtin tribinde, savunma sistemi beğenmez maça çıkmaz. İş top oynamaya gelince azim yok hırs yok, ama paralar aynen cukka.

9
0
yanıtYanıtla
Hakan B.:

Sağlam topçuya tektik direktör bile gerekmez, pas kapar, top çalar, şut kurtarır, gol atar. Lütfen takımı amatörden toplayın ama ruhu ve azmi olsun. Ben San Marino olmaya razıyım ama o milli formanın hakkı verilsin.

6
1
yanıtYanıtla
Flv Star:

Adamı başa getirdiysen dediğini yapacaksın. Bu ne ya ? O gelsin bu gitsin. Bırak aklındakini yapsın.

5
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title