Haberler

8 Maçta 6 Gol Atan Burak Yılmaz, Demba Ba'yı Geçti!

Güncelleme:

Beşiktaş'ın devre arasında Trabzonspor'dan transfer ettiği Burak Yılmaz, gösterdiği performansla Demba Ba'yı geride bıraktı.

Spor Toto Süper Lig'de zirveden uzak kalsa da ikincilik şansını sürdüren Beşiktaş'ta devre arası kadroya katılan Burak Yılmaz, attığı gollerle takımı sırtlıyor. Tecrübeli forvet, son 5 sezonda görev alan golcü isimler arasında lig performansları baz alındığında gol ortalamasıyla Mario Gomez'e yaklaşırken Demba Ba, Aboubakar, Negredo ve Vagner Love gibi isimleri de geride bıraktı.

MARİO DEMEK GOL DEMEK

2015-16'da Wolfsburg'dan transfer edilen ve Beşiktaş'ta çıktığı 33 lig karşılaşmasında attığı 26 golle şampiyonlukta büyük katkı sağlayan Mario Gomez, son 5 sezonda gol ortalaması en yüksek forvet oldu. Alman oyuncu siyah-beyazlı takımda 0.78 gol ortalaması tutturdu.

BURAK DEMBA'YI GEÇTİ

Siyah-beyazlılarda Demba Ba, görev aldığı 29 lig maçında 18 gol atarken 0.62 gol ortalamasıyla performans sergiledi. Aboubakar ise 27 maçta 12 golle 0.44 gol ortalaması yakaladı. Devre arası Trabzonspor'dan kadroya katılan Burak Yılmaz ise daha şimdiden çıktığı 8 maçta 6 gol atarak 0.75 gol ortalamasına ulaştı.

EN KÖTÜSÜ NEGREDO VE LOVE

Valencia'dan büyük umutlarla alınan Alvaro Negredo, Beşiktaş'ta çıktığı 35 lig maçında 9 gol atarak 0.25 gol ortalamasında kaldı. Alanyaspor'dan gol kralı unvanıyla transfer edilen Vagner Love ise ligde 18 karşılaşmada 6 golde kaldı. Brezilyalı oyuncu 0.33 gol istatistiğiyle Negredo'dan sonra en kötü performansı sergileyen hücumcu oldu.

(Totemle)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Burak Yılmaz Beşiktaş Demba Ba Negredo Spor Haberler

Bakmadan Geçme

AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500

Yorumlar (4)

yorumcu:

Burak YILMAZ ülkemizin En büyük santraforudur. ben bunu her zaman söylerim ama 8taşlılar şimdi bunu söylemeye başladılar. Ben Burak Cenkten iyi topçu dediğim zaman ahmak gibi gırgır geçenler şimdi buraaağğk diye bağırıyolar. öngörü yok bilgi yok fikir yok. keşke Terim ile sorunlu olmasa da GS ye gelseydi. .

4
0
yanıtYanıtla
ERKEK AMA PARASIZ ERKEK ERKEK Mİ:

Şımarıklıkta ve terbiyesizlikte geçmiştir. Bazen istatistik hiç bir şeydir.

1
2
yanıtYanıtla
yasin7:

ahh be keşke geçen alsaydık seni bedavadan şampiyonluk gitti

1
0
yanıtYanıtla
Objektif:

Burak Yılmaz son vuruşlar üzerinde biraz daha çalışırsa çok iyi bir forvet.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title