Haberler

3. Uluslararası Gordion Yarı Maratonu ile Polatlı, UNESCO hedefine koşuyor

Güncelleme:

Polatlı Belediyesi Tarihi Alanlar Tanıtım Merkezi (POTA) ile Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya tarafından geleneksel hale getirilen 3. Uluslararası Gordion Yarı Maratonu, 27-29 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek.

Polatlı Belediyesi Tarihi Alanlar Tanıtım Merkezi (POTA) ile Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya tarafından geleneksel hale getirilen 3. Uluslararası Gordion Yarı Maratonu, 27-29 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek.

Polatlı Belediyesi Tarihi Alanlar Tanıtım Merkezi (POTA), Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya tarafından geleneksel hale getirilen ve her yıl Türkiye'nin dört bir yanından yüzlerce sporcuyu UNESCO Dünya Mirası Listesi'ne girmeye hazırlanan Gordion Antik Kenti'nde buluşturan 3. Uluslararası Gordion Yarı Maratonu'nu 27 - 29 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirecek.

27 Mayıs Cuma günü Başkent Ankara'da, Gençlik Parkı Kent Konseyi Binası'nda 11.00 ile 19.00 saatleri arasında yapılacak olan Yarış Kitleri Dağıtım Etkinliğiyle başlayacak olan Gordion Yarı Maratonu üç gün boyunca birbirinden farklı etkinliklerle devam edecek. 3. Uluslararası Gordion Yarı Maratonu öncesi 28 Mayıs Cumartesi günü 11.00 ile 19.00 saatleri arasında Polatlı Cumhuriyet Meydanı'nda etkinlikler, çocuklara özel oyunlar ve geleneksel makarna partisi düzenlenecek.

Sporun kalbi 29 Mayıs Pazar günü Polatlı'da atacak

29 Mayıs Pazar günü saat 09.45'de Gordion Antik Kenti'nde başlayacak olan 3. Uluslararası Gordion Yarı Maratonu, Polatlı Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek olan çeşitli etkinliklerle gün boyunca devam edecek. 21 kilometre ve 10 kilometre Frig Koşusu gibi birbirinden farklı dallarda finish çizgisi için ter dökecek sporcuların yanı sıra tümülüslerin ve tarihi kentin çevresinde yürüyüş yapmak isteyen vatandaşlara özel olarak parkurlar oluşturulacak.

Başkent Ankara'da düzenlenen en büyük tek maraton olma özelliği taşıyan Gordion Yarı Maratonu ile Anadolu Bozkırının Parlayan Yıldızı Polatlı tarihindeki en büyük spor organizasyonuna tekrar ev sahipliği yapacak. 'Polatlı UNESCO Hedefine Koşuyor' parolasıyla 29 Mayıs Pazar Günü gerçekleştirilecek olan Gordion Yarı Maratonu'nda yüzlerce sporcu Polatlı'da bir araya gelecek. Belediye Başkanı Yıldızkaya'nın startını vereceği maratona farklı yaş gruplarından sporcular katılacak. Polatlı Belediyesi tarafından bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilecek olan Gordion Yarı Maratonu, Gordion Antik Kenti'nin UNESCO Dünya Mirası Asıl Listesi'ne alınmasında büyük rol oynayacak. Anadolu Bozkırının Parlayan Yıldızı Polatlı, tarihindeki en büyük spor organizasyonu ile adını Türkiye'nin dört bir yanına duyuracak. Gordion Maratonu hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak ve başvuruda bulunmak isteyen vatandaşlar; www.maratongordion.com adresi üzerinden maratona dair tüm bilgilere ulaşabilirler. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Polatlı Belediyesi Mürsel Yıldızkaya Polatlı Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title