Haberler

1461 Trabzon FK'da Teknik Direktörlük Değişikliği

Güncelleme:

TFF 2. Lig ekiplerinden 1461 Trabzon FK, teknik direktörlük görevine Ercümend Coşkundere'yi getirdi. Coşkundere, sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı ve hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirtti.

TFF 2. Lig ekiplerinden 1461 Trabzon FK'da teknik direktörlüğe Ercümend Coşkundere getirildi.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, Coşkundere, Başkanvekili Suat Hekimoğlu'nun da katıldığı törende, kendisini sezon sonuna kadar bordo-mavi renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

Hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirten Coşkundere, "1461 Trabzon FK yakından tanıdığımız bir camia. Ben de Karadenizliyim. Ulaş hocamız ayrıldı, bize çalışmak nasip oldu. Ulaş hocaya da teşekkür ederiz takıma verdiği emeklerinden dolayı. Önemli bir camiaya geldim. Başkanımız ve Yönetim Kurulumuzun futbola bakış açıları ve yaptıkları işler çok doğru. İnşallah hedeflenen şampiyonluğa hep birlikte ulaşacağız." ifadelerini kullandı.

Coşkundere, ligin uzun bir maraton olduğunun altını çizerek, şunları kaydetti:

"Bu kalite, puan cetvelindeki yeri yansıtmıyor. Biz şu anki puan durumu ve sıralamayı önemsemiyoruz. Uzun bir maraton var. Bizi hedefe götürecek potansiyelli oyuncu kadrosu, şehir ve yönetim kurulu kadrosu var. İnşallah biz de kendi katkılarımızla hedeflediğimiz yere ulaşırız. Çalışacağız, çok emek sarf etmemiz gerekiyor. Koşan, dinamik, baskılı oynayan, hedefe inanan, doğru oynayan bir takım olması için elimizden geleni yapacağız."

Hekimoğlu ise Coşkundere'ye başarı dileyerek, "Kendisi kariyerli bir isim. Doğru tercih yaptığımıza inanıyorum. İnşallah bu sezon sonunda şampiyon olacağız. Hedefimiz şampiyonluk." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA / Spor

1461 Trabzon Trabzon Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 4 Mayıs Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title