Haberler

Kur-an-ı Kerim sayfalarının konfeti yapılması skandalından sonra ilk açıklama geldi

Güncelleme:

Geçtiğimiz günlerde yaşanan skandal olayla ilgili ilk açıklama Orduspor 1967 Kulüp Başkanı Savaş Şimşek'ten geldi. Emniyet güçlerine seslenen Şimşek, olayın aydınlanacağını düşündüğünü söyledi.

Kur-an-ı Kerim sayfalarının konfeti yapılması skandalından sonra ilk açıklama geldi

"ÜLKEMİZ ÇOK ÜZÜLDÜ"

Şimşek, "Yeni stadımızın heyecanını yaşarken talihsiz hadise yaşadık. O konfetiler arasında sahaya nasıl atıldığı bilemediğimiz Kur'an-ı Kerim'den ayetler, Atatürk'ün fotoğrafı ve Türk bayrağı parçaları atıldı. Şehrimizin böyle bir provokasyonla anılması en çok bizi, daha sonra şehrimizi, bütün Ordulu hemşerilerimizi ve tüm ülkeyi üzmüştür. Ben emniyet teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Üzerlerine düşeni yaptıklarını düşünüyorum" diye konuştu.

Kur-an-ı Kerim sayfalarının konfeti yapılması skandalından sonra ilk açıklama geldi

"ŞEHRE VE KULÜBE MAL EDİLEMEZ"

Olayın şehir ve kulüple ilgisi olmadığını belirten Başkan Şimşek, "Niyeti bozuk kişilerin yaptığı bu hareketi öncelikle kulübümüze ve daha sonra Ordu halkına mal edilmesini doğru bulmuyoruz. Suçlar bireysel veya birkaç kişiyle işlenir. Ama bunu şehre ve kulübe mal etmek çok uygun bir dil değildir" ifadelerini kullandı.

"ORADA 5 BİN İNSAN VARDI"

Statta 5 bin izleyici olduğunu vurgulayan Başkan, "4 tane insanı alıyorsunuz. Orada 5 bin insan vardı. Hepsi sonuçta suçlu mu veya beraber mi yaptılar bu işi? 4 tane insanın alınmasının sebepleri nelerdir? Suçluysa cezalarını çeksinler ama değillerse neden kamuoyuna 4 kişinin ismi verilerek, bu olay bir tarafa çekilmeye çalışıldı. Orada tüm şehir var. Ordu şehri böyle bir şeyi kabul eder mi? Bizim şehrimiz böyle bir olayı ne kabullenir, ne yapar, ne de bunun olmasına müsaade eder. Kulüp olarak biz bu konunun üzerine gidiyoruz. Ben şehrimizden birilerinin bu kadar art niyetli olabileceğini düşünmüyorum. Bizim şehrimiz vatanına, milletine, bayrağına, Kur'an'ına sadık bir millettir. Bunu her zaman göstermiştir, gösterecektir. Suçlu varsa bulunsun, cezasını çeksin. Devletimizin bu konuda gerekeni yapacağını düşünüyorum" açıklamasında bulundu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Orduspor Haberler

Bakmadan Geçme

17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı
500

Yorumlar (6)

tarafsızgörüş:

O konfetilerin atıldığı yerdeki bütün taraftarları tek tek sorgulansın... Benim inancıma (islama) saldırırsan bende sana saldırırım. bu kadarbasit.

138
115
yanıtYanıtla
Mehmet Türkoğlu:

DİNİMİZ kutsaldır en ağır cezayı verin ki kimse bi daha yapmayı bile düşünmesin.....

156
23
yanıtYanıtla
oguz koçak :

allah en güzel vekildir rabbim kahhar ismi ile yapanın belasını versin

126
9
yanıtYanıtla
baklavacı çeto :

konfeti basımevine ve bunu yapan dangalaklara Allah belasını versin.

113
13
yanıtYanıtla
Yusuf İNANICI:

Bu zalimleri Allah'a havale ediyoruz.

21
1
yanıtYanıtla
pentakill lol:

ordu yıkılsın.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title