Haberler

Sergen Yalçın'dan Hatayspor maçında sürpriz ilk 11

Güncelleme:

Sergen Yalçın, Hatayspor'a karşı Necip ve Atiba orta sahasıyla karşılaşmaya çıktı. Bu tercih çok eleştirildi. Pjanic ve Josef'in sakatlık kervanına bu maçta Batshuayi de katıldı.

Hatayspor : Munir, Fatih, Burak, Kamil Ahmet, Adekugbe, Adama Traore, Ruben, Boudjemaa, Saba, El Kaabi, Mame Diouf

Beşiktaş : Ersin, Rosier, Vida, Montero, Umut, Necip, Atiba, Alex Teixeira, Ghezzal, Larin, Batshuayi

CANLI ANLATIM

90' Beşiktaş, Hatayspor'a 1-0 kaybetti

89' Maçın sonuna en az 9 dakika ilave edildi.

81' Beşiktaş'ta Alex Teixeira yerini Güven Yalçın'a bıraktı.

81' Beşiktaş'ta Rachid Ghezzal yerini Gökhan Töre'ye bırakt.

73 VAR'te ceza sahası içinde Mehmet Topal nefis topuk golüyle skoru eşitledi. Bu gol VAR'dan döndü.

67' KAÇTI! Sağ kanattan gelişen Beşiktaş atağında Rosier'nin ortasında kale alanına doğru iyi hareketlenen Teixeira kafayı vurdu, çizgi üzerindeki Munir yerden seken topu güçlükle çeldi.

67' Necip ve Atiba çıktı, Salih ve Mehmet Topal girdi.

61' Hatayspor etkili geliyor bu dakikalarda. Adakugbe'nin şutu savunmadan kornere çıktı.

56' Hatayspor, Beşiktaş baskısını kırdı. Karşılıklı ataklar oluyor.

50' Hatayspor ikinci yarıda rakip sahaya geçmekte zorlanıyor.

45' İlk yarıyı Hatayspor 1-0 üstün kapattı.

45'+5KAÇTI Montero'nun hatalı pası sonrası El Kaabi'nin derinlemesine topuna Traore sol çaprazdan bomboş durumda vurdu ancak çerçeveyi tutturamadı.

45'+2 Kenan Karaman'ın ceza sahası içinden şutu farklı şekilde dışarı gitti.

44' Kenan Karaman'ın kaptırdığı topta Hatay hızlı çıktı, Ribeiro'yu faulle durduran Teixeira sarı gördü.

40' Kenan Karaman hücumda üst üste top kayıpları yapıyor.

34' Beşiktaş'ta Larin kendi sahasında kaptığı top sonrası Kenan'ı gördü. Orta alandan topla birlikte hızla içeri sokulan Kenan penaltı noktası hizasından vurdu, savunmaya çarpan top kornere çıktı.

31' Ghezzal'ın içeri çevirdiği top bir anda kaleye yöneldi. Munir, direk dibinde kornere çeldi.

24' Sakatlık geçiren Batshuayi kendisini zorlamasına rağmen devam edemedi, Kenan Karaman girdi.

17' Köşe vuruşunu etkili kullanamayan Hatayspor, ön alandaki baskısına devam ediyor.

16' Kendi sahasında kaptığı top sonrası hızlı atağa çıkan Hatayspor'da Lobjanidze uzaklardan şutunu çekti, savunmada Umut'a çarpan top kornere çıktı.

13' Rakip yarı alandaki etkili paslaşmalar sonrası Atiba yay üzerinden sol ayağıyla kaleyi denedi, Munir üzerine gelen topu zorlanmadan kontrol etti.

11' Beşiktaş savunmadan çıkmakta zorlanıyor. Hatayspor yine baskıyla topu kaptı, Lobjanidze'nin sağdan ortasında Montero'ya çarpan top kornere çıktı.

10' Kornerden gelen topa yükselen Necip'in vuruşu az farkla dışarı çıktı.

6' GOL Vida'nın çıkarken kaptırdığı top sonrası Diouf hemen solundaki El Kaabi'yi gördü. O da karşı karşıya pozisyonda pas çıkarmak isterken önce savunmaya sonra kendisine çarpan top kaleye yöneldi, Lobjanidze de ağlara doğru giden topa son dokunan isim oldu: 1-0

1' İlk düdük çaldı ve maç başladı!

Kaynak: Haberler.com / Spor

Sergen Yalçın Hatayspor Beşiktaş Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title