Haberler

Galatasaray'da bomba karar! Arda Turan'la yol ayrımı

Güncelleme:

Galatasaray, sezon sonu sözleşmesi bitecek Arda ile yeni mukavele imzalamayacak. Fatih Terim, Arda'nın yardımcı antrenör olarak hizmet etmesini istiyor. Arda'nın da düşen performansı ve sakatlık sorunları nedeniyle bu fikri değerlendirebileceği aktarıldı. 34 yaşındaki tecrübeli kaptan, futbol kariyerine devam etmek isterse Galatasaray'dan ayrılmak zorunda.

Atletico Madrid'de tarih yazan Arda Turan'ın futbolculuk kariyeri sezon sonu bitebilir. Fatih Terim, tecrübeli futbolcunun yardımcı antrenör olarak ekibinde yer almasını istiyor.

Sezon sonunda mukavelesi bitecek Arda'nın, gençleşen takımda şans bulma ihtimali de gittikçe azaldı. Sakatlıklar ve düşen fiziksel performansı, tecrübeli futbolcuyu 'bırakma' kararına itebilir.

Galatasaray'da bomba karar! Arda Turan'la yol ayrımı

SELÇUK'LA BİRLİKTE OLACAK

Selçuk İnan ve Arda Turan, Fatih Terim'in planı uygulamaya geçerse yeni kurmayları olacak. Teknik direktörlük hayalleri kuran Arda, hocasının yanında staja erken başlamaya sıcak bakabilir. Ancak futbol kariyerine nokta koymak istemezse başka bir takıma gitmek zorunda.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Fatih Terim Arda Turan Haberler

500

Yorumlar (3)

Uğur Duran:

Arda'nın yeniden geri gelmesi bile hata..!!! Galatasaray'da karakteri bozuk insanlara Forma verilmesine karşı olduğum gibi Yer, makam, Mevkii verilmesine de karşıyım!!

39
19
yanıtYanıtla
Sansar Selim:

Zlatan 40 yasinda milanda oynuyo.Ronaldo 36 sinda.Levandowski Benzema 33 lerinde dunyanin eniyileri,Bizim teknik direktorler herseyi cok iyi bildiklerinden futbolculari erkenden biraktirmaya calisiolar.Arda hala biseler var.GS den ayrilip futbol hayatina devam etmeli.

16
19
yanıtYanıtla
M.r.c Temizlik:

Arda turan... Gelişinde gidiside olay olan adam... Karakterine laf atan kişiler Arda Turan i veyahut diğer futbolcuları ne kadar tanıyorsunuz bir kaç hata yapti diye hemen sorguluyorsunuz siz hayatınızda hiç mi hata yapmadiniz.... Bence arda bir yıl daha oynamali

12
13
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title