Haberler

Sosyal Medyaya Küfürlü Videosu Düşen Hasan Şaş, PFDK'ya Sevk Edildi

Güncelleme:

Galatasasaray Yardımcı Antrenörü Hasan Şaş, sosyal medyaya düşen küfürlü görüntülerinin ardından PFDK'lık oldu.

Galatasaray'ın Akhisarspor ile oynadığı Süper Kupa maçı sonrası madalya töreni sonrasında küfür ederken kameralara yakalanan sarı-kırmızılı takımın yardımcı antrenörü Hasan Şaş, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edildi.

TFF Hukuk Müşavirliği, Hasan Şaş'ın sosyal medyada yayınlanan görüntülerini, disiplin talimatının 75/1. maddesi (Görüntü ve ses kayıtlarının delil sayılması) kapsamında değerlendirdi ve Galatsaray antrenörünü disiplin kuruluna sevk etti.

İŞTE HASAN ŞAŞ İÇİN YAPILAN AÇIKLAMA

"GALATASARAY A.Ş Kulübü antrenörü HASAN GÖKHAN ŞAŞ'ın 05.08.2018 tarihinde oynanan GALATASARAY A.Ş.-AKHİSARSPOR TFF Süper Kupa müsabakadaki "sportmenliğe aykırı hareketi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 36. maddesi uyarınca 14.08.2018 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir."

Sosyal Medyaya Küfürlü Videosu Düşen Hasan Şaş, PFDK'ya Sevk Edildi

Kaynak: Haberler.com / Spor

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu Sosyal Medya Galatasaray Hasan Şaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (32)

ŞAŞırmış bu kafa:

hocanı söyle, sana kim olduğunu söyleyeyim. . .

32
4
yanıtYanıtla
Öztürk:

Bu zaten futbolcuğundada böyleydi

19
5
yanıtYanıtla
çarşı:

5 para etmez f. terimin uşağı

17
6
yanıtYanıtla
ANKARAGÜÇLÜ:

gereksiz bir insan

17
5
yanıtYanıtla
Şikeci fatih:

Bu terbiyesiz insanları türk futbolundan uzaklaştırmak lazım. .

20
1
yanıtYanıtla
Gözlemci:

Bu karaktersiz futbolcuykende böyleydi provake ederdi ağzı bozuktu insanlıktan nasibini almamış kısacası

15
5
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

futbolcu oldun ama adam olamadın sayın şaş:((()

8
7
yanıtYanıtla
mustafa:

türk futbolunun gelmiş geçmiş en çirkef futbolcusu

10
3
yanıtYanıtla
xxx:

volkan ve emrenin yaninda hasan bir evliya!!! cirkef görmek istiyorsaniz aynaya bakin fener6ahce boluspor kahramanlari

yanıt1
yanıt2
mert:

emre yi unuttun galiba

yanıt0
yanıt1
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title