Haberler

''Sonuç Galibiyet Bizi Memnun Etti''

Beşiktaş Yardımcı Antrenörü Ruiz: "Alınan 3-0'lık Galibiyet Bizi Memnun Etti" Dedi.

BEŞİKTAŞ YARDIMCI ANTRENÖRÜ RUİZ: "ALINAN 3-0'LIK GALİBİYET BİZİ MEMNUN ETTİ"

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Erol Azgın, Beşiktaş maçının ardından yaptığı açıklamada, "Gruplarda Beşiktaş'ı yenmiştik ama ikinci maçta Beşiktaş bizi ciddiye aldı. Ama Gaziantep Büyükşehir Belediyespor tarihinde ilk defa buralara kadar gelmiştir. Ben burada emeği geçen futbolcularımıza, başkana ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Bizi destekleyen taraftarlara da teşekkür ediyorum. Bayrağı biz burada teslim ettik. İnşallah kupa Gaziantep'te kalacak ve ağabeylerimiz bu işin üstesinden gelecekdir. Lig oldukça enteresan geçiyor. 11 takım şampiyonluğa oynuyor, bizim hedefimiz ilk 6 içerisinde olmak. Bunun için mücadele edeceğiz. Haftasonu Rize deplasmanından puan veya puanlarla dönmek istiyoruz" dedi.

Beşiktaş Yardımcı Antrenörü Manolo Ruiz ise, "İlk maçta alınan skor bizi olumlu yönden etkiledi. Biz buraya gelirken iyi oynamak istedik. Tipik bir futboldu oldu ve temposu düşüktü buna rağmen alınan 3-0'lık galibiyet bizi memnun etti. Genç futbolcularımızın da performansı bizi memnun etti. Yeniden buraya geleceğiz. Ancak bundan daha güçlü bir takımla karşılaşacağız. Birinci liğin önemli takımlarından biriyle olacağız ve daha zor bir maç olacak. Ligde oynanan futbol kupaya göre biraz daha çekişmeli. Gençlere bu şansı verdik. Yavaş yavaş gitmek lazım. Ne zaman ki tam olarak başladıkları zaman direkt 11'e koyacağımız oyuncular olacak. Kalite ve teknikleri üst düzeyde. Bize yararları olacağını düşünüyorum" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title